6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16183
7,0 3 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

bardzo mi się podobał, w końcu wyjaśniło się pare spraw, między innymi kim jest Kosma(właśnie takiego rozwiązania się spodziewałam).
W końcu pani szymczyszyn miała powody do płaczu,
Muszę powiedzieć, że ten odcinek(najlepszy) to prawdziwe "Oficerskie" kino (przynajmniej dla mnie)

ocenił(a) serial na 5
Kami122

Czy pojawił sią Kruszon? Szymczyszyn miała naprawdę powody do płaczu???? To coś nowego. Kosma to Damian. Czy w tym odcinku uprowadzą Granda???

ocenił(a) serial na 5
Kami122

Jasna cholera. Egzekucja Granda w tym odcinku. Jak zginie to nie ręczę za siebie.

ocenił(a) serial na 9
Brudny_Harry

W tym odcinku egzekucja Granda?! Mnie się wydaje, że w następnym... Wszędzie trąbią o tym, iż w ostatnim odcinku dokona się egzekucja Granda a potem skończą się ,,Oficerowie"... Teraz to już nic nie wiem... Ale Grand na pewno nie zginie... Jakimś cudem przeżyje...

michaleczek7

moze Ryś go uratuje...

fan_Brada_Pitta

Granda wyda Rita w tym odcinku, ale czy zginie to nie wiadomo, bo niby go maltretują ale do końca nie jest powiedziane co z nim (według mnie przeżyje) Kruszon się pojawił, nie zbyt długo ale był.
Odcinek warty oglądnięcia.

ocenił(a) serial na 9
Kami122

Gdybym nie zaglądał do internetu, to pomyślałbym że Grand zginął... Już sam nie wiem czy zginął czy nie... Ale obstawiam, że przeżyje... Tylko jak się z tego wywinie?

michaleczek7

topor niechciał zabić granda tylko go pożądnie zamasakrować. grand żyje, gdzieś go zostawią na pastwe losu.... zdziwiła mnie scena na stacji benzynowj gdzie grand tankował i kurszon se do niego od tak podszeł a jego ekipa w aucie :D. niewiem kruszon sie nieboi granda czy co normalnie se za nim stanął i tyle.? grand wymięka coraz bardziej dlatego też rita go wystawiła.

Kami122

Odcinek najlepszy jak do tej pory.Ciekawi mnie czy Grand zginie bo Topor zabardzo Kruszonowi nie odpowiada.Ja myśle że przeżyje ale to może dowiemy się w 3 część serialu.

przybylak

Możliwe że masz rację że dowiemy się w 3 seri, ale pytanie kto na nią bedzie patrzał, bo ja oglądam jeszcze ten serial tylko dlatego że nie za bardzo mam co robic w niedzielny wieczór. Z drogiej strony tworcy obiecywali że wszystkie wątki zostana rozwiazane, zobaczymy...

przybylak

a to bedzie 3 część????
topor też wyświadczył przysługe kruszonowi kruszon by sie uspokoił wedzą że granda już niema. chociaż mi sie wydaje że grand i tak by go niezabił. polubił go

przybylak

a to bedzie 3 część????
topor też wyświadczył przysługe kruszonowi. kruszon by sie uspokoił wedzą że granda już niema. chociaż mi sie wydaje że grand i tak by go niezabił. polubił go

przybylak

a to bedzie 3 część????
topor też wyświadczył przysługe kruszonowi. kruszon by sie uspokoił wedząc że granda już niema. chociaż mi sie wydaje że grand i tak by go niezabił. polubił go

ocenił(a) serial na 5
Logan_Cole

,,grand wymięka coraz bardziej dlatego też rita go wystawiła."
nie rozśmieszaj, to ze Rita go wystawi bylo wiadome już po jej pierwszej wizycie w więzieniu jak wyszła i zadzwoniła do Kanibala, który siedział na dachu

deamon82

no oczywiście...zadzwonila do kanibala i mowila do niego po polsku a on sobie szybko wszystko tlumaczyl w rozmowach polsko-francuskich...

ocenił(a) serial na 9
gregor1000

hehe wlasnie demon82 kaniball rozumie i mowi tylko po francusku... bardziej mozliwe ze zadzwonila do topora..

spider_24

Rita napewno nie zadzwonila wtedy do Kanibala. Jest to bez sensu, gdyby do niego wlasnie zatelefonowala to mowila by po francusu przeciez zna ten jezyk bo wkoncu nieszkała we Francji i jest obywatelka tego kraju.
Co do 12 odcianka to nie byl najgorszy dobilo mnie mniej rzeczy niz w poprzdnich a to juz duzy plus nie moglam jedynie wyrobic jak sie okazalo ze ta zakonnica to babcia Ali. Ogolnie daje temu odcinkowi 6/10

ocenił(a) serial na 5
fan_Brada_Pitta

Dajcie spokój, w tym kiepskim serialu komisarz Ryś, jak do tej pory, ginął chyba z sześć razy (wielokrotnie powtarzana scena z budką telefoniczną). Po cholerę tyle tych retrospekcji? Jedna wystarczyłaby w zupełności...