PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16124
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

13 odcinek

ocenił(a) serial na 10

Jestem troche zawiedziona po 13 odcinku..Co z Grandem?Czemu nie było żadnej sceny z nim?Przeżyje?Kto go uratuje czemu nic nie było;(

KaLa_3

totalna klapa zakończenie do bani://////////////

ocenił(a) serial na 4
mario_24

może prawdziwe zakończenie będzie dopiero w 14 odcinku?? Jutro z samego rana mam zamiar ściągnąć wszystkie 3 wersje, bo teraz i tak nie da się wejść na itvp.pl

simek

Trzeba zrozumieć Oficerów żeby sie komuś podobał.Fakt faktem że jedynka najlepsza.Grand nie zginął bo myśle że będzie trzecia część oficeró i myśle że Pazura zagra bo jest w to zamieszany.Jak ktoś nie rozumie Oficerów to mu sie nie podobał.Ja co tydzień oglądałem a jak nie mogłem to nagrywałe.Oczywiście liczyłem na Dejczera.Fala zbrodni też film spoko i ostry a robił mało znany reżyser

ocenił(a) serial na 10
bigdady33

Ja rozumiem ten film i tez ogladałam odcinki ale uwazam że mogliby sie lepiej postarać:/

ocenił(a) serial na 7
KaLa_3

Nooo, mnie się też zbytnio nie podobało :/

ocenił(a) serial na 9
emdzej

Grand żyje... Jacek Wielgosz nie zginął...

ocenił(a) serial na 10
michaleczek7

Nie chce być nie wierząca w twe słowa ale to Twoje przypuszczenia czy pewnosc że żyje?

ocenił(a) serial na 9
KaLa_3

Pewna jest tylko śmierć... Raz dwa trzy cztery maszerują oficery a za nimi pies pies pies...

ocenił(a) serial na 10
michaleczek7

Moje ulubione cytaty i jeszcze oczywiście : Maszeruj albo Giń

ocenił(a) serial na 9
KaLa_3

Grand nie zginął... Kruszon miał rację, mówiąc o banku i prywatyzacji- w końcu tak o tej akcji zwykł mawiać Jacek Wielgosz... PS. Szkoda wam Monda?

ocenił(a) serial na 10
michaleczek7

Czy ja wiem czy szkoda moze troche był draniem ale mógł sobie jeszcze pożyć;):PP

KaLa_3

Grand na pewno nie zginął... w jednym wywiadzie pytany o propozycje na nastepny rok odpowiedział: "na 100% pojawię się na planie trzeciego oficera..." a ogólnie 13 odcinek był nudnyyyy.. ;)

ocenił(a) serial na 9
_blackjelly_

Wracaj szybko Grand... Masz jeszcze porachunki do wyrównania z Ritą, Toporem, Kanibalem i wiesz kim...

_blackjelly_

Moim zdaniem Policja zwerbuje Granda do Policji i razem z Kruchym będą ścigać Marsylską Mafię, Ritę itd.

KaLa_3

To jasne - czytali komentarze - że serial jest żenujący, Cynke beznadziejna, więc w ostatniej chwili zmienili zakończenie i zostawili Granda przy życiu bo nikt nie obejrzałby 3 edycji. Choć wziąwszy pod uwagę całość urazów które zarobił - to musiałby po pierwsze być pilnie dializowany - tyle licznych cisów kijami bejsbolowymi - pewna rhabdomyoliza (zespół zmiażdżenia mięśni + następowa ostra niewydolność nerek), wózek inwalidzki - złamania kończyn dolnych, urazy stawów kolanowych z rozerwaniem więzadeł, urazy kręgosłupa (bicie kijami po plecach w trakcie powłóczenia za quadem), poparzenia 3 stopnia - płonąca benzyna na plecach podsycana podmuchami powietrza (no chyba że kanibal potajemnie dał mu kamizelkę z azbestu), no i wreszcie na pewno nie będzie już tak śliczny - złamania kości jarzmowych. Co ciekawe - nie wiem czy zauważyliście - tak długo go bili a nie złamali mu nosa ani nie wybili zębów (żeby znów mógł rzucać wilcze - złe uśmiechy)co jak wiem z własnego doświadczenia - biłem i byłem bity jest nieuniknione. Podumowując - jeśli wróci w trzeciej edycji i nie będzie oszpeconym kaleką to można ten film postawić na półce obok serialu VIP z Pamelą Anderson.

ocenił(a) serial na 6
aradziszewski

Niesamowite zakończenie- kto by przypuszczał że Ala pogodzi się z Kosma eee Damianem.Prawie się wzruszyłem :P Oczywiście Kruszon, który wcześniej cały czas się ukrywał nagle swobodnie sobie spaceruje po mieście. Taaak.Wszystko jakieś naciągane- ten strażnik w więzieniu to ma fajnie- cały czas bierze w łapę ;)

ocenił(a) serial na 9
Dirty

dlaczego nie pokazali jak aresztuja koryta czy bylego premiera trojana....?? czy w 14 odcinku pokaza bo jeszcze nie ogladalem...

ocenił(a) serial na 7
spider_24

Nie pokazano nic nawiazujacego do zakonczenia fabuly serialu. Generalnie grand oczywiscie przezyl dzieki swej nadludziej wytrzymalosci itp :P Rzecz w tym, ze moze sie okazac, iz grand bedzie po dobrej stronie albo znignie :> Jak dla mnie to zakonczenie nie zapowiada dobrze 3 cz.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 4
LoQu

z 14 odcinka by wynikało, oczywiście zakładając że najpierw dzieją się epilogi z kruchym i perłą, a na końcu z aldoną, że Grand jednak umarł, zabity przez aldonę. Chociaż ten epilog jest dziwny i może być zupełnie inaczej.

simek

Grand nie umarł.... Jezu kiedy to do niektorych dotrze ?

ocenił(a) serial na 4
fan_Brada_Pitta

Trzymając się tylko odcinków wyemitowanych w TV to oczywiście on żyje. Ale jak wytłumaczysz lot z okna i postrzelenie przez Aldonę w 14 odcinku??

simek

to nie byl on. onejrzyj sobie dokladnie i chyba ten gosc albo Kruchy mowi:
- podobny

czyli chodzilo o to ze gosc ktory wylecial przez okno byl podobny do Granda. ale jakby tak obejrzec wszystkie te epilogii mozna by skapowac ze Grand ma jakiegos sobowtora. a z drugiej strony spodziewalem sie czegosc lepszego :(

fan_Brada_Pitta

a poza tym to uwazam ze to specjalne zakonczenie nie ma nic wspolnego z serialem i jest tylko takim dodatkiem tak dla zabawy.

fan_Brada_Pitta

po pierwsze o ile pamiętam to to że grand wyleciał z okna śniło się kruszonowi, a potem został przedstawiony jako nowy oficer
po drugie to mie te zakończenie jakoś nie bawią...

socios17

Raczej napewno będzie trzecia część.Mnie sie tam serial podobał może poza dwoma odcinkami.

ocenił(a) serial na 10
bigdady33

Tak to zabicie przez Aldone Granda to sen Kruszona!! A wiec z wszystkich 3 zakonczen 14 odcinka wynika że Grand żyje a pozatym to że był w sklepie na ekranie Tv i reklamował swoją ksiazke to już snem nie było wiec żyje ;)

KaLa_3

Nio dziwnie sie skonczylo, poza tym w ogole strasznie to wszystko pomieszane. Zawsze to jednak lepsze od Samego Życia:P Mi tez sie wydje, ze bedzie 3 czesc chociaz tak na prawde wcale nie jest potrzebna. Pozrowionka:**

ocenił(a) serial na 4
fan_Brada_Pitta

No, racja, ten kumpel Perły mówi że ten co leży jest podobny do Granda, czyli mówi to samo co przed kasynem. Niezbyt dobrze to wymyślili to z tymi sobowtórami, że gra ich sam Małaszyński i tak na prawdę nie wiadomo o co chodzi. Niezbyt dobre te 14 odcinki :/

ocenił(a) serial na 7
simek

btw postac mowiaca ten teks nie widzi jego twarzy bo jak by nie patrzec, kruchy nie zdejmowal mu maski. Wiec nie wiadomo czy to byl on czy nie on ... ogolnie wielka kicha z tym zakonczeniaem ;]

Pozdrawiam

aradziszewski

Całkowicie zgadzam się z Tobą. Człowiek po takim przejściu nie ma już szans na normalne życie (jeśli w ogóle przeżyje). Co do tych zębów to też racja. ja wprawdzie nie biłam się, ale miałam kumpla, który stracił 3 zęby podczas różnych bójek, a co do dopiero po takich torturach. A tak na marginesie to masz niezłą znajomość w temacie (chyba,że sprawiasz tylko takie dobre wrażenie). :)

ocenił(a) serial na 2
beataxxxx

Taaa podajcie choc jeden film w historii kina w ktorym walki/bojki/mordobicia i ich skutki byly realnie pokazane. Jestem pewien, ze jesli bedzie 3 seria i bedzie w niej Grand to caly i zdrowy. No, moze mu jakas blizne ewentualnie zrobia na twarzy, zeby zachowac pozory.

Mulambo

W trzeciej serii Granda powinni pokazać co najwyżej w trumnie. No chyba, że jest nieśmiertelny, a może on nie jest człowiekiem, ale jakimś niezniszczalnym robotem:)a te 14 odcinki, to kompletne nieporozumienie...

ocenił(a) serial na 5
KaLa_3

zdupili zakończenie. Nie pokazali co z Grandem i nie aresztowali Koryto i Trojana.

ocenił(a) serial na 9
Brudny_Harry

A moim zdaniem w kontekście całej Trylogii, zakończenie jest bardzo dobre. Szczególnie ten nekrolog "Zginął Jacek Wielgosz, autor i wykonawca koncepcji prywatyzacji Banku Polskiego" :)))