PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16124
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

14 odcinek epilog

ocenił(a) serial na 8

Cóż oglądnąłem mimo dobrego i szybkiego łącza nieco muliło tak jakby nie mogli tego puścić w TVP2 za tydzień tylko itvp na ale niech im będzie, powiem szczerze jestem bardzo rozczarowany tym epilogiem, nic nie wyjaśnia, nie wiadomo o co chodzi każde z tych trzech zakończeń, do wyboru jest takie sobie jakby nie do tego serialu
Oglądałem tez video czat, z którego wynika, że TRZECI OFICER to będzie zupełnie nowa osoba no cóż, jeżeli to ma tak wyglądać jak z Alą Szymczyszyn to jest to na pewno zły pomysł, pisząc teraz scenariusz proponuje nie powtarzać tego błędu tak abyśmy się wszyscy nie rozczarowali, kiedy za rok na jesień jak się zapowiada będziemy oglądać trzeciego oficera
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 5
ADAMUS

ja tez oglądałam ale wiało nudą jak choroba
wg mnie mogli zrobiz z granda wtyke policji i to jakos sprytnie wszystko wyjasnic wtedy było by ciekawie :D nie sadzicie?

Wypasiona_Foczka

Jak to wtyke policji? Mam nadzieje że sobie żartujesz... wtedy to byłoby jeszcze większe g***o niz jest teraz. To w oficerze wtyka by od tak sobie zabijała ludzi a oni by się do tego uśmiechali i udawali że nie wiedzą że jest wtyką. Zresztą coś w tym stylu jest w jednym z alternatywnych zakończeń, jak wchodzi grand w mundurze polocjanta. W sumie jest w dwóch ale jedno to tylko sen kruszona i myślałem że to stąd są te zdjęcia granda w mundurze ale oczywiście nie. Nie wiem jakim cudem on przychodzi i jest policjantem. Tą wersje obejrzałem jako ostatnią i myślałem że nie wyrobie. Jak można tak spieprzyć taki serial jak oficer.... wogóle te 3 dodatkowe zakończenia i to tylko w itvp... Nie zdziwie się jak 3 sezon będą kręcić w 3 alternatywnych wersjach, każdy sobie wybierze jaką chce oglądać. Po prosto zrobili z tego zero, zniszczyli taką postać jak Grand ( tylko czasem przypominał tego granda z 1 części, w 2 czasem był po prostu cieniasem, nie umiał załatwić kruszona z zaskoczenia jak np. na klatce, puścił wolno kanibala, że nie stuknął ali to jeszcze zrozumiem - pewnie wiedział że ją porwą, no ale nie tego oczekiwałem) mówiąc ogólnie 2 oficera oglądałem tylko z powodu 1 a z 3 dam sobie chyba spokój....

ocenił(a) serial na 7
socios17

Nie wiem czy zauwazyliscie ale te trzy alternatywne zakonczenia mozna by polaczyc w 1 :> W kolejnosci: Kruszon, Perla, Aldona. Tylko ze w tym momencie wynikalo by, ze Grand jest oficerem.

LoQu

w takim razie po co zaczyna coś kombinować jakby chciał się zemścić na kruszonie, dać mu do zrozumienia że żyje i chce go dopaść skoro jest oficerem i będą partnerami. Może ma takie specyficzne poczucie humoru? Może w 1 scenie 3 sezonu pokażą kruszona który się budzi i mówi : " ale mialem k***a sen"...