6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16183
7,0 3 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

Mnie wcale I odecinek nie rozczarował. Uważam, że to dobrze że są nowi bohaterowie, pomimo że uwielbiam Borysa Szyca i chciałabym oglądac go częściej na ekranie. Pamiętajmy, że to nie Oficer II, ale Oficerowie, chociaż historia niby ta sama, to jednak chodzi juz o co innego. I dobrze. Kruszon jest, Grand jest, Aldona jest + nowi bohaterowie, więc oglądajcie a nie narzekajcie już od początku.

ocenił(a) serial na 5
Maya

Podzielam zdanie przedmówczyni. A wszystkim anty-cynkowcom przypominam, że z Borysem Szycem było podobnie, gdy startował "Oficer" - był to młody i mało znany aktor... a jaką później zrobił karierę. :)

NYPD

wydaje mi się , że porównanie na linii Szyc-Cynke, jest zupełnie niena miejscu. Szyc w przeciwieństwie do Cynke miał już udane role filmowe (patrz "Symetria" lub "Vinci") i był znany z pewnością bardziej, niż Cynke dla której jest to zupełny debiut. Fakt, że "oficer" umożliwił umiarkowanie popularnemu Szycowi zyskać znacznie większą popularność. Poza tym cynke wypadła blado w 1 odcinku, choć nie wiem czy nie jest to częścią scenarusza którey tak definuje jej postać, jako zagubioną. Póki co po góra 3-4 odcinkach bedzie juz wiadomo czy cynke podoła czy nie. Na razie po 1 odcinku Pawałe Małaszyński (Grand) rządzi.

jakuza22

zgadza sie

zwol

1 odcinek w miare , chociaż już po jego emisji widać kto do jakiej roli nie pasuje.Teraz aktorowi przypisywana jest karierowa rola (np:Sutherlandowi-super bohatera, czy Gołębiewskiemu - wyrzutka spod sklepu) i rzadko zdarza się żeby jeden aktor pasowal do np 3 - 4 roli.Pazura pasuje bardziej do komedii nie do sensacjii bardziej bym widział jego brata.Co do Małaszyńskiego - racja , gra najlepiej chociaż zeszmacił się w tej smiesznej "Magdzie M", ale cóż aktor też człowiek musi zarabiać.Zobaczymy co przyniesie 2 oddcinek.

alealek

nie uwazam zeby Malaszynski 'zeszmacil' sie w 'Magdzie M'... to jest swietny serial, jak na polskie mozliwosci oczywiscie

ocenił(a) serial na 9
zwol

Magda M- Świetny serial? Wez sie puknij w czoło radze. OFicerowie fajnie. W koncu Oficer tez sie zaczynal tak troche dziwnie. Szkoda,ze tak malo bylo Szyca i Małaszyńskiego.

anulek15

to pokaz mi znawco kina inny, polski serial doruwnujacy poziomem 'Magdzie M'!

nie liczac Oficera i Kryminalnych marne szanse ze cos znajdziesz... ty sie puknij w czolo lepiej i to porzadnie

ocenił(a) serial na 9
zwol

Jesli juz to "dorównujący". Znawca ortografii to nie jestes... Tak naprawde dobre to są stare seriale polskie. Przynajmniej mialy jakis charakter. "Kryminalni" to zalezy od odcinka. Czasem są takie nudy... A Magda M.? Miła tandeta z brzydko usmiechajaca sie Brodzikowa.

anulek15

popatrz na techniczna strone...

ocenił(a) serial na 9
zwol

No wiesz wiekszosc polskich filmow pod wgledem technicznym jest ok. W Magdzie M. zreszta nie musza sie wysilac...