6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16183
7,0 3 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

Welcome all !!!
Po obejrzeniu pierwszego odcinka "Oficerowie" 24 września o godz. 20.00 stwierdzam, że serial baaardzo ciekawie się zapowiada! Bynajmniej ja tak uważam. Aż mnie ciągnie, aby następny odcinek obejrzeć, następny i następny. Dziś znów o godz. 20.00 jest w TVP 2 drugi odcinek "Oficerów". Nie mogę się doczekać. Nieraz jak są filmy w odcinkach, to tak nie ciągnęło mnie, aby obejrzeć następny odcinek. Natomiast tutaj jest wręcz przeciwnie - CIĄGNIE i to baaardzo ... Niewiem jak Was... Wiadomo po pierwszym odcinku nie można od razu stwierdzić jaki jest cały film. Trzeba obejrzeć całość i dopiero się wypowiadać. Uważam, że film będzie interesujący(stwierdzam to po obejrzeniu 1 odcinka). Świetna obsada, gra aktorów też jest niczego sobie, tylko trochę niedobrze, że Kruszon jest teraz na 2 planie... ale zobaczymy jak to będzie całościowo wyglądać. Ogólnie narazie jest dobrze. DZIŚ W TVP 2 O GODZ. 20.00 JEST DRUGI ODCINEK "OFICERÓW". Nie przegapcie!
Pozdrawiam i przesyłam moc gorących, witualnych buziaków dla fanów "Oficerów"...

użytkownik usunięty
superkate

Ja niestety nie oglądałam 1 serii BAAARDZO tego żałuję, aszczególnie, że gra tam sama ELITA. Tak więc nie zamieżałam popełnić tego błędu po raz drugi. Oględnęłam już 2 odcinki "oficerów" i ogólnie bardzo mi się podoba ten film, tylko jedna sprawa DLACZEGO MAłASZYńSKIEGO DALI NA DRUGI PLAN?? A on jest takim świetnym aktorem. Kompletnie tego nie rozumiem :(