Takiego shitu nie było dawno. Nie pomógł Małaszyński(i tak był najlepszy),ani Szyc(tego to wogóle nie było). Za to była głupia jak but Alicja(porażka na całej linii). Odcinek 14 to zupełne kuriozum. Oficer był the best a Oficerowie to gówno jakich mało nawet w polskim kinie(jest jescze Sraka M,potocznie zwana Magdą). OFICEROWIE to porażka na całej linii. Spodziewałem się godnego następcy Oficera a tu shit!!
Ocena
2/10
Plusy:
Grand
Zaklejone taśmą usta Alicji(przynajmnie głupot nie chrzaniła)
Minusy:
Cała reszta
Hej!
Popieram cię w 100%!
To było dno. Najlepszy był Grand, który jak zawsze świetnie sobie poradził i ubarwił cały ten nędzny wizerunek. Nie rozumiem jak można było zrobić cos takiego( w ogóle to bez żadnej konkretnej treść, nie wiadomo o co tak naprawdę chodzi ;/) zrobić kontynuacją "Oficera"!
A "Oficer" był the best:)
Pozrdrawiam.
Fajnie,że się ktoś ze mną zgadza.
Oficer rulezzzzzzz!!
Oficerowie to shit!!
Nie chcemy "TRZECIEGO OFICERA",chyba,że będzie tylko o Kruchym i o Grandzie. Bo Ali już mam serdecznie dosyć!!!!!!!!!!!!
nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić sie z Wami ! oficerowie to wielkie dno ! ogladalem ten serial w nadziei ze bedzie wiecej Kruszona no i ze bedzie na miare OFICERA . ale gowno z tego... jedynie 9, 11 i 13 byly w miare ale reszta... pozdro.
p.s. tez mam dosyc tej placzacej laleczki
No coment.! Boże widzisz a nie grzmisz. Oficerowie to totalna hała i shit.! skąd biorą się ludzie którzy piszą takie scenariusze.?
A teraz apel do scenarzystów.! PROSZĘ NIE RÓBCIE "TRZECIEGO OFICERA" dajcie życ.!
Też sie z Wami zgadzam Oficerowie to chała jakich mało, odcinki były nudne no może za nielicznymi wyjatkami. OFICER rulezzz!!!:)
UWAGA! Ta odpowiedż zawiera wyjawienie jednego z trzech zakończeń OFICERÓW, więc jeśli ktoś nie widział a chce zobaczyć niech nie czyta.
Osobiście nie uważam, że to TOTALNA CHAŁA ale zdecydowanie gorsze niż Oficer. Nawet muzyka w Oficerze była lepsza. Oficerowie momentami nudni a Kruszona(Borys Szyc) i Granda (Paweł Małaszyński) było zdecydowanie za mało. W Oficerze cała akcja była żywsza i historia ciekawsza. Ala nie była TOTALNIE MASAKRYCZNA ale sceny z nią była czasami tak długie, że aż nudne. Mimo to obejrzałam cały i w necie 3 zakończenia. A propo tych zakończeń... Jeśli ma być 3 część Oficerów to czemu w jednej z opcji była śmierć Granda. Sorry jeśli ktoś przez to się dowiedział, ale uprzedzałam.
Zgadzam sie w 100%!!! Zero klimatu jaki towarzyszył jedynce! Scenariusz jest tak zagmatwany że oni chyba sami nie wiedza o co w tym wszystkim chodzi. I do tego ta Cynke...porażka.