Co się stanie z Grandem? W jaki sposób się uratuje?! Jeśli ktoś wie, to niech odpisze...
nie wiadomo czy Grand żyje, w filmie nie jest to wyjaśnione do końca, Kruszon go nie zabije, a wręcz ma przeczucie że przestępca uszedł z życiem
chyba 3 oficer odpowie dopiero na twoje pytanie
Wszystko wyjaśni się w specjalnym 14 odcinku tylko na stronie oficerów. Grand oczywiście żyje! To nie wiedzieliście że on trzyma z Connorem Mc Leodem i obaj są nieśmiertelni?? A tak a propos serial jest do d..y. W porównaniu do OFICERA jest wręcz tragiczny i żenujący!!!!!!!!
To jasne - czytali komentarze - że serial jest żenujący, Cynke beznadziejna, więc w ostatniej chwili zmienili zakończenie i zostawili Granda przy życiu bo nikt nie obejrzałby 3 edycji. Choć wziąwszy pod uwagę całość urazów które zarobił - to musiałby po pierwsze być pilnie dializowany - tyle licznych cisów kijami bejsbolowymi - pewna rhabdomyoliza (zespół zmiażdżenia mięśni + następowa ostra niewydolność nerek), wózek inwalidzki - złamania kończyn dolnych, urazy stawów kolanowych z rozerwaniem więzadeł, urazy kręgosłupa (bicie kijami po plecach w trakcie powłóczenia za quadem), poparzenia 3 stopnia - płonąca benzyna na plecach podsycana podmuchami powietrza (no chyba że kanibal potajemnie dał mu kamizelkę z azbestu), no i wreszcie na pewno nie będzie już tak śliczny - złamania kości jarzmowych. Co ciekawe - nie wiem czy zauważyliście - tak długo go bili a nie złamali mu nosa ani nie wybili zębów (żeby znów mógł rzucać wilcze - złe uśmiechy)co jak wiem z własnego doświadczenia - biłem i byłem bity jest nieuniknione. Podumowując - jeśli wróci w trzeciej edycji i nie będzie oszpeconym kaleką to można ten film postawić na półce obok serialu VIP z Pamelą Anderson.