6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16183
7,0 3 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

Cynke na stos

ocenił(a) serial na 5

Po oficerach spodziewałem się wiele i jak zwykle się zawiodłem. Skąd Maciej Dejczer wytrzasnął te Cynke. Ludzie ona była beznadziejna. Poza tym co za konwój zatrzymuje się przy fast foodzie i wcina Hot-Dogi. Chociaż w Polsce wszystko jest możliwe. Po Tomczyku się tego nie spodziewałem. A wracając do cynke na litość Boską czemu taka aktorka skoro można było zatrudnić inną. Chociaż i tak oficerowie powinni być kontynuacją jedynki, Dejczer niepotrzebnie wywala Szyca, Małaszyńskiego i Różczkę na drugi plan. Cynke jest brzydka i jakby sztuczna. Nie wiem czemu wszyscy się nią tak zachwycają. Mnie się nie podoba wcale ani w filmie ani w ogóle. Ona ma być główną bohaterką??? Jeżeli ona będzie głowną rolą w trójce to skaczę z mostu albo se żyły podetnę, chociaż nie to niemęskie jest. Jeżeli jej nie zabiją to nie wiem. Dobry był Pazura, twardziel ze świetnymi tekstami. A więc CYNKE NA STOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
Brudny_Harry

Eee, tam. Ładna i sympatyczna jest, czyli fajna :)

ocenił(a) serial na 5
emdzej

Ja mysle, ze kolejny serial Grand vs. Kruszon by nie byl dobry... drugi raz ten sam pomysl? Moze wlasnie dawkowanie nam tego swietnego duetu bedzie bardzo dobre? Przyznam, ze "Oficer", byl lepszy, ale nie mozna narzekac na "Oficerow", bo tak naprawde nie wiadomo co sie jeszcze stanie, bo jak dotad mielismy jeszcze wprowadzenie... a co do samej Cynke - jeszcze powinniscie wstrzymac sie z ocena ;)

ocenił(a) serial na 5
Brudny_Harry

Ledwo pierwszy odcinek poleciał, a tu już cała masa uprzedzeń do ogółu serialu. Jak dla mnie, Cynke gra bardzo dobrze... nie zapominajmy, że wciela się ona w rolę niedoświadczonej policjantki. :)

NYPD

i takie wlasnie sprawia wrazenie... tak wiec gra bardzo dobrze, jak na mloda aktorke debiutujaca w czyms wiekszym

Brudny_Harry

A kogo ty byś chciał żeby dali zamiast K. Cynke? Może chciałbyś oglądać Brodzik albo Kożuchowską. Ja uważam, że Katarzyna Cynke gra dobrze. Może nie jest doświadczoną aktorką ale stara się jak może.
A jeśli chodzi o teksty Pazury to nie są one jego zasługą tylko scenarzysty.

ocenił(a) serial na 5
Brudny_Harry

A ty co ? Kolejny wielki zwolennik Cynke??

Brudny_Harry

Brudny, daj dziewczynie rozwinac szkrzydla... Sharon Stone tez od razu nie byla numerem jeden

Brudny_Harry

nie kolejny zwolennik, bo po jednym odcinku trudno stwierdzić jakim ktoś jest aktorem. przynajmniej ja nie potrafię.

ocenił(a) serial na 5
Brudny_Harry

Zgadzam się z wami. DAJMY JEJ SZANSĘ. Trochę mnie poniosło.

ocenił(a) serial na 5
Brudny_Harry

Poniosło mnie prawda - ALE jak cynke da ciała w następnych odcinkach to już nikt nie wmówi mi, że się mylę.

ocenił(a) serial na 5
Brudny_Harry

A i jeszcze jedno. NIE LUBIĘ M.KOŻUCHOWSKIEJ!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
Brudny_Harry

A co Szyc moze byl rewelacyjny w pierwszym odcinku? A potem jakie pokazal umiejetnosci aktorskie. Dajcie sie jej rozkrecic. Spytajcie sie panow, czy ja lubia :)

anulek15

Moze i nie byl rewelacyjny na poczatku, ale zaczynal od zera i rosl w gore, a Cynke ?
Jest na niezlym minusie w plecy i w drugim odcinku wcale lepiej jej nie poszlo
tak wiec wyjscie na prosta moze byc nie latwe.
Ale zobaczymy....

ocenił(a) serial na 5
hipis87

Drugi odcinek i to samo sił nie mam. Znowu (moim zdaniem dała ciała) nie tak jak w pierwszym odcinku, ale jednak. Jak w trzecim da ciała to chyba przestaję oglądać. W Oficerze przez tydzień z niecierpliwością oczekiwało się następnego odcinka, a tu oglądam w nadzieji na poprawę.

Brudny_Harry

uważaj Brudny Harry bo nadzieja matką głupich,
moim zdaniem nie przestaniesz ogladać bo ci ciekawość nie pozwoli (poprawi się czy nie) i to może sposób na utrzymanie widza :-)

ocenił(a) serial na 5
Kami122

Dobra teraz prosto z mostu po ściągnięciu i ponownym obejrzeniu dwóch pierwszych odcinków. Na razie to psują dobre imię serialu na jakie zapracowała jedynka. Trzeci odcinek zapowiada się lepiej "Wypożyczalnia łodzi", podobno ma być więcej Granda.