PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16124
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

Czy Sznajder zginie? Jeśli tak, to kto go zabije?

michaleczek7

wg mnie raczej tak ale kto go zalatwi to nie wiem.

ocenił(a) serial na 9
fan_Brada_Pitta

Oby nie zginął... Polubiłem go... PS. Mam nadzieję, że na końcu końców Kruszon dorwie Granda i spuści mu porządny łomot...

ocenił(a) serial na 9
michaleczek7

nie dorwie go kruszon... dorwie go topor ale sie jakos wywinie...i bedzie trzecia czesc..

spider_24

ktora prawdopodobnie bedzie bez Kruszona :( noo ale za bedziemy miec panią Szymczyszyn...

ocenił(a) serial na 5
michaleczek7

Jeżeli trójka będzie bez Kruszona to ja pier..... . No ale jak mówiłeś Kruszon będzie Szymczyszyn, tak ona to naprawdę świetna bohaterka, twarda, niewzruszona itp. po prostu śmiech na sali jak Szyc nie będzie grał w trójce. Skompromitują się do końca. No, ale zawsze Perła może zastąpić przyjaciela na stanowisku. :-) Skąd wiesz że Kruchego nie będzie w trójce???????

ocenił(a) serial na 9
Brudny_Harry

Jak to bez Kruszona?! Przecież to on jest postacią wokół której wszystko się kręci... Poza tym kiedyś słyszałem, że trójka będzie się opierać na wątku Kruszon- Grand... Jeżeli w trójce nie wystąpi Kruszon to niech jej po prostu nie kręcą!!! trzeba jakoś przekonać Borysa Szyca aby raz jeszcze wcielił się z taką gracją jak w ,,Oficerze" w rolę Kruszona...

michaleczek7

Zagra albo nie zagra to zalezy od scenariusza, czy przypadnie do gustu Borysowi ale patrzac na dotychczasowe odcinki to watpie zeby ten utalentowany aktor zgodzil sie grac po 20 sekund na dwa odcinki... ale moze tworcy serialu postaraja sie i postac Kruszona bedzie pojawiac sie czesciej tak jak w OFICERZE a nie jak w OFICERACH...

ocenił(a) serial na 9
fan_Brada_Pitta

Oby zagrał... Ciekaw jestem też co Grand zrobi Toporowi i Kanibalowi... Podejrzewam, że ich zabije... PS. Maszeruj albo giń...