PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16124
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

na stonie itvp można pobawić się w przesłuchiwanie granda. wynikiem ma być zdobyty numer. jeśli jest prawidłowy to można wygrać kod dostępu do nowego odcinka

ocenił(a) serial na 7
Kami122

Ja zgadłem to kiedyś i nic nie wygrałem :(

ocenił(a) serial na 7
emdzej

A jednak wygrałem :D Teraz sobie ściągnę i się zobaczy :)

emdzej

A ja czekam na e-maila z kodem:D Może wygram go

przybylak

ja też wygrałam, a film ściągnęłam wcześniej i jak mi przyszedł kod od razu mogłam oglądać,
super pomysł z tym konkursem

Kami122

A długo czekaliście na e-maila z tym kodem bo ja kilka godzin temu rozwiązałem i jeszcze nic nie dostałem:(

ocenił(a) serial na 7
przybylak

No ja rozwiązałem ze dwa tygodnie temu i dopiero dzisiaj dostałem...

emdzej

ja też, oni chyba dziś rozsyłali te kody

ocenił(a) serial na 7
Kami122

Jeśli chodzi o mnie to i tak nie ściągnę (za dużo waży, za mało kilo ściąga), ale chciałem zobaczyć urywek, to nie działa...

Kami122

A ja dzisiaj przesłuchałem Granda i udało mi się odgadnąć kod za pierwszym podejściem :) Kod aktywacyjny do 4-go odcinka otrzymałem po godzinie e-mailem :)

ocenił(a) serial na 4
Houdini

Możeci mi poradzić coś. Bo ja też przesłuchałem Granda i podałem dobry kod w tym kwestionariuszu, napisali mi że gratulacje, ale nie mogłem wpisać swojego maila, nic się nie da napisać w tej rubryce. U was się to normalnie wpisywało bez problemu??

simek

ta funkcja jest wyłączona,nie przsłuchuje sie już po to by wygrać kod do 4 odcinka, bo mozna go ściągnąć normalnie, nie ma więc po co wysyłać meila