6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16183
7,0 3 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

Gdybyście mieli wskazać najlepszą scenę w ,,Oficerach" to która by to była? Moja ulubiona scena to ta z 9 odcinka, w deszczu, od momentu pokazania Kruszona w barze...

michaleczek7

katowanie Granda - najpierw zaskoczenie, chwila lęku, potem poczucie bezsilności i bierne poddanie się kolejnym ciosom.

ocenił(a) serial na 5
michaleczek7

Tylko biust Kasi Cynke - scena z kąpielą - 11. odcinek serialu.

NYPD

moja ulubiona to scena widzenia w więzieniu, kiedy Aldona i Kruchy rozmawiają z Grandem przez słuchawkę (nie pamiętam który to odcinek),

natomiast scena z kąpielą była dla mnie druga w kolejności w kategorii najgorsze, pierwsza to ta gdy Ala słucha muzyki i rzuca się o podłodze

ocenił(a) serial na 6
Kami122

Mnie najbardziej rozśmieszyła scena z 8 odcinka, którą nazwałem "pożegnanie z piersiówką" :))) Po rozmowie z Grandem Sznajder, Aldona i Ala jadą na most, gdzie bohaterski policjant postanawia rzucić picie i wyrzuca swoją ulubioną piersiówkę. Można to było nakręcić bardziej majestatycznie - w zwolnionym tępie piersiówka leci do wody, odprowadza ją tęskne spojrzenie Sznajdera, łzy w oczach Ali i zadumana Aldony. Można się wzruszyć ;)
Podobała mi się również scena z 12 odcinka- Grand- prawie jak Neo :)))
Brakowało tylko płaszcza łopoczącego na wietrze :)))

ocenił(a) serial na 7
Dirty

mi sie podobał 9 odcinek,na bezczela sciagniety z pierwsej serii ale chociaz poziom podobny...tekst z 1 odcinka grand do aldony o kruchym"pros Boga aby umarł",w 9 odcinku fantastyczne"scieli juz drzewa-na twoja trumne"poza tym porazka z lekką dozą nudy