PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16124
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

Wejdźcie sobie na stronę www,tvp.com.pl i zobaczcie galerię z oficerów i zobaczcie, że na jednym z nich po lewej stoi Kanibal, po prawej Topor, a Grand przywiązany jest do pojazdu czterokołowego, a dokoła stoją jakieś zbiry.

ocenił(a) serial na 9
Brudny_Harry

Ale nie jest od razu powiedziane,że Grand zginie... W końcu on też ma ,,życzliwych" przyjaciół...

ocenił(a) serial na 9
michaleczek7

Dodam jeszcze,że Grand zmierzy się z Kanibalem w więzieniu...

ocenił(a) serial na 5
Brudny_Harry

Nie mówię, że zginie. Ale jak myślicie jaki sposobem może się wyratować z takiej sytuacji???

Brudny_Harry

pewnie Kruszon go uratuje zeby rozprawic sie z nim samemu ;))

ocenił(a) serial na 9
fan_Brada_Pitta

Harry,ja mam 3 wyjścia z tej sytuacji: pierwsze- uratują go policjanci,którzy jakimś cudem znajdą kryjówkę Topora... Drugie- uratuje go Kruszon... Trzecie- uratują go jacyś jego kolesie...

ocenił(a) serial na 9
michaleczek7

Sądzę,że Grand nie zginie i na końcu spotka się z Kruszonem... Tylko teraz jest pytanie:co się z nimi stanie? Czy obaj przeżyją i wystąpią w trzeciej części oficera?
No bo tak na logikę: fenomen ,,Oficera" polegał właśnie na Kruszonie i Grandzie... Gdyby ktoś z nich zginął w ,,Oficerach" to moim zdaniem nie ma sensu kręcić trzeciej części!!!

Brudny_Harry

pewne jest,że Grand oberwie.ale myślę,że wyjdzie z tego obronną ręką,w jedynce też zawsze spadał na 4 łapy. poza tym w trailerach w tvp zanim się zaczęłą II seria były fragmenty bójki Granda z Kruszonem i nasz legionista spuścił gliniarzowi łomot... ;) poczekajmy

ocenił(a) serial na 3
Brudny_Harry

Czytałem gdzieś wywiad z Tomczykiem, i o ile dobrze zrozumiałem, trzecia część serialu ma się opierać na pojedynku Kruszon-Grand, tak więc Grand raczej przeżyje w tej części - tak na marginesie to niezła z niej kaszanka, jak na razie - jedyny plus Cynke (fajna jest, gra też całkiem przyzwoicie). Jak na razie to tak 3/10 dla "Oficerów".

ocenił(a) serial na 5
Brudny_Harry

Director mógłbyś podać link do strony wywiadu z Tomczykiem????

ocenił(a) serial na 3
Brudny_Harry

Brudny Harry - czytałem to w jakiejś gazecie, chyba w "Tele Magazynie", ale był to dość krótki wywiad i nie zdradzał niczego szczególnego.

ocenił(a) serial na 5
Brudny_Harry

jakby go dorwał ten ślepy patałach, to z 1/10 ocena filmu spadła by u mnie na -5/10, bo to będzie parodia samo w sobie

ocenił(a) serial na 5
Brudny_Harry

aha, dobra. Dzięki Director :-). Przy okazji piąty odcinek był lepszy od poprzednich.