PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16124
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

j.w Postać Alicji Szymczyszyn, słabej psychicznie pani psycholog, zdecydowanie zohydziła mi ten film...

ocenił(a) serial na 6
Ashardon

Zgadzam się w pełni, oglądam sobie ostatnio wszystkie trzy seriale z serii ''CSI'' i nawet o najsłabszym mogę powiedzieć że na szczęście nie ma tam postaci takiej jak Ala:D(trochę nie na temat:D).

ocenił(a) serial na 6
Ashardon

No masakra byłam fanką niemal że pierwszej serii byłam naprawdę dobra , natomiast na kolejne szkodo była czasu przede wszystkim gdzie był wtedy Szyc może on mógłby swoją częstszą obecnością nadrobić stratę...

Ashardon

zgadzam sie , po obejrzeniu Oficerów przychodzi mi na myśl kawał , który kończy sie tak -" Dzieci , bierzcie długopisy i piszcie -Ala jest pie...ta"
Tak rozchwiana emocjonalnie osoba nie została by w ogóle przyjeta do Policji. Poza tym Schnajder ma wszystko w dópie i tylko kombinuje jakby sie napic , Aldona ma cały czas minę nastolatki której zabrano lakier do paznokci , a wszyskie postaci przewijające się przez plan sa zamieszane w spisek galaktyczny . Po tym serialu pozbyłem akwarium -bo rybki sie dziwnie na mnie patrzały i przestałem wychodzić na spacery z psem matki , w obawie przed zakapowaniem ,że palę jazz