PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16124
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

Kosma

ocenił(a) serial na 3

Czyżby Kosma (MAćkowiak) był zamieszany w całą afere?? na jednym ze zdjec mozna zauważyć jego postać na dachu z pistoletem???? hmm , niech w tym serialu zacznie w końcu sie cos dziac !!!POZDRO od Siostry z Bytomia :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
deamon82

Lol. A ja w takim razie poprosze o oswiecenie, bo widzialem pierwszy odcinek ale nie moge za nic skojarzyc gdzie tam mozna stwierdzic ze zabojca to Kosma. Gdzie tam widac ze to Kosma?

ocenił(a) serial na 5
lepsoto

całej twarzy nie ma zakrytej,a po oczach najłatwiej ludzi rozpoznać, naprawdę mało bystrzy i spostrzegawczy jesteście, jak już wyjdzie na jaw to będe miał zwałę z tego serialu że to szok,bo już odrazu wiadomo kto to zrobił,a Szymczyszyn wogóle zero podejrzeń w stosunku do jego osoby, głupota ze to szok

deamon82

Szczerze mówiąc to ja też nie zauważyłem, żeby to akurat Kosma był zabójcą z pierwszego odcinka ale z drugiej strony kto do jasnej cholery wpatruje sie w oczy gościa w kominiarce?
Może być również i tak, że ten cały Kosma to też "pies", taki anioł stróż dla Szymczyszyn. Sznajder z Aldoną ładnie nią pogrywają. Chcieli mieć ją w każdej chwili na oku więc skombinowali jej chłopaka.
Dzisiejszy odcinek był zdecydowanie najlepszy z dotychczasowych.

ocenił(a) serial na 5
aragorn_23

tam nie trzeba się było wpatrywać , wytarczyło że pokazali tego Kosmę i już było poznać że to ten co w kominiarce

ocenił(a) serial na 7
deamon82

pomijając nawet pierwszy odcinek-)dzisiaj,w odc.5 Alicja-nasza szalenie przenikliwa pani psycholog wyczaiła dziwna akcje z profesorem i jego niezyjącą od 1993r siostra/żona,dziwie sie wiec ze nie zaintrygowało jej ze w trakcie kolejnego"przypadkowego" spotkania pod szpitalem Kosma wyraznie powidzial ze idzie odwiedzić profesora!czemu nawet o niego nie wypytała?! węszy wszedzie,ale w przypadku Kosmy zero myślenia..

ocenił(a) serial na 5
angela_11

wreszcie jakaś bystra osoba :P, dziewczyna, ale nie pani Szymczyszyn

angela_11

A nie pomyliłaś przypadkiem profesora z sąsiadem?

ocenił(a) serial na 9
angela_11

pomyliłaś profesora z sąsiadem.
ja też myślę, że Kosma to anioł stróż aldony. ciekawe, czy się sprawdzi.

ocenił(a) serial na 7
daifuku

no mozliwe(chociaz dalej trzymam sie swojej wersji)bo jeszcze nie jestem w nich obeznana,ale w kazdym razie kazdy zrozumial przeslanie?:)