6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16183
7,0 3 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

Czyżby ala coś widziała w kruchym???? za drugim razem w mieszakniu on sie doniej odezwał a ona spokojnie opuściła broń zaproponował cherbate ona jakby mu odrazu zaufała i to jej spojrzenie na niego " ty jesteś kruszon"

ocenił(a) serial na 7
Logan_Cole

on ja napewno mocno intryguje,przeciez troche juz o nim slyszala,a wśród reszty oficerów jest jakby legendą:)

ocenił(a) serial na 5
angela_11

Zdaje mi się, że jak już coś to Alicja wyląduje ale ze Sznajderem. Nie żartuję. W polskich produkcjach pairingowanie młodych&wrażliwych&ponętnych z podstarzałymi i popijającymi po przejściach jest bardzo trendy ;)
No i te pocałunki przed szpitalem.

Arya_2

jak na razie najbardziej prawdopodobny to jest Kosma. Mam nadzieję, że nie Sznajder... To by było już dno!

Renfri

kosma bedzie tym złym ma zdobyć zaufanie alicji. sznajder niewydjae mi sie ona może by chciał znim jakby byla pijana.najbardziej mi pasuje kruchy. to jej spojrzenie na niego.

szkoda że niedadzą odrazu kruchego do gry.tylko taku minutowe. sceny. trzeba bedzie poczekać na wyjście granda z więzienia wtedy napewno pokażą kruszona w całych odc.

Logan_Cole

A JA PRAGNĘ ALI I MARKA :))) wiem, to strasznie kiczowate, wszędzie tylko romanse widzę i romanse, ale taka już jestem :PP

Logan_Cole

no Ala i Marek byliby super parą, popieram!!;]

ocenił(a) serial na 9
Tilla

A może Ala z Grandem byliby idealną parą?! Oczywiście żartuję...

michaleczek7

ona teraz z początku bedzie z kosmą ale. kosma okaże sie jedneym z tych złych zapuszkuje go. kruszon wyjdzie z ukrycia, bedzie pracował z aldoną sznajderem i alą i ala sie wnim zakocha to jest tez prawdopodobne. :D