PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16124
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

SKORO STUDIOWAŁA PSYCHOLOGIE?MA 24 LATA W CHWILII ROZPOCZECIA SIE SERIALU WIEC NIE MOGŁA ISC DO SZKOŁY POLICYJNEJ BO DOPIERO SKONCZYŁA PSYCHOLOGIE.PEWNIE SIE MYLE ALE MOZE KTOS MI TO WYTLUMACZY :)

ocenił(a) serial na 9
lilly1992

Indywidualny tok studiów/ wcześniej poszła do szkoły podstawowej czy coś takiego... Poza tym psychologia to nie jest najcięższy kierunek ;)

ocenił(a) serial na 10
lilly1992

...Albo komuś dała na boku
A tak właściwie to ona jakaś dziwna jest. Po co ona poszła do policji skoro nie radzi sobie ze stresem?
Nie lubię jej bo nie mogę jej do końca rozszyfrować.

ocenił(a) serial na 9
Kruchy_4

Moim zdaniem ona roluje każdego jak chce. Ale ta jej nadwrażliwość jest mocno wk..wiająca :/

ocenił(a) serial na 4
Kruchy_4

Jej zachowanie w 5 odcinku, podczas eutanazji Kondeji woła o pomstę do nieba. Zdecydowanie, najgorsza postać tego serialu.

lilly1992

Gdybym trafiła na taką psycholożkę jak Alicja, pewnie bym się wściekła ;P

ocenił(a) serial na 6
turqusowa

Studia, studia panowie na przydatym w policji kierunku.Aldonka i tak miała lepiej ale jej kierunek był bardziej pożądany w policji.

ocenił(a) serial na 7
lilly1992

Ta aktorka nie pasuje ani do roli psycholozki ani tym bardziej do roli policjantki.

lilly1992

Lilly jak kończysz psychologię nie musisz robić całej szkoły policyjnej w Szczytnie. Pół roku szkolenia w Legionowie i masz podkomisarza:-)

ocenił(a) serial na 10
lobos11

A jak w ogóle zostać oficerem CBŚ? Trzeba mieć uregulowaną poborową służbę wojskową? Bo ja w wojsku nie byłem hehe, więc nie wezmę mnie do policji? Najpierw muszę minimum 3 lata spędzić w prewencji, a potem dopiero mogę się starać o pracę w CBŚ? No ale muszę ukończyć WSP w Szczytnie. A Ty Lobos coś mówisz, że można skończyć studia psychologiczne i wtedy tylko pół roku jakiegoś szkolenia w Legionowie? Możesz coś więcej napisać? :)

ocenił(a) serial na 6
trancefan1986

Ten komisarz którego się dostaje służy głównie do tego by taka osoba dostała odpowiednie wynagrodzenie.
Kogoś po psychologi raczej nie usatysfakcjonuje 1500 miesięcznie na rękę....

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

Ostatecznie ta bohaterka nie radziła sobie ze stresem ani z bronią. Zawaliła sprawę przy morderstwie Kondeji. Próba zatrzymania gościa z restauracji gdzie położyła się na masce samochodu to już totalny żal. Na klatce schodowej nie udało jej się zatrzymać Granta choć miała go na muszce.
Jedyny plus z tej postaci to walory estetyczne i po prostu przyzwoita gra aktorska :)