...raczej tacy sobie, głównie dlatego, ze wyrzucili Kruchego i Granda gdzies na epizody, a wrzucili nowych bohaterow. Sznajder jest spox ale Alicja to zalosna policjantka, nie nadaje sie do tego zawodu, nie umie korzystac z broni i w ogole jest jakas dziwna.
oto lista najsmieszniejszych i najglupszych scen z pania "podkomisarz":
1). ala celuje w kruszona z taka panika ze malo co jej pikawa nie pojdzie
2) na srodku cmentarza przy ludziach celuje w pulkownika Monda
3) a potem jak gdyby nigdy nic dopada go pod cmentarzem i wali w jego samochod
4) ten tekscik w restauracyjce: dlaczego pan nas fotografuje? przy ludziach, potem bieg za doenitzem po parku z odbespieczona bronia "i bohaterski skok na samochod" hehe
5) bohaterska ucieczka z kliniki a gdy kosma ja zlapal w czasie ucieczki to malo co sie nie zesrala ze strachu
6) podczas obławy przeprowadzonej na monda, alicja rzuca sie na niego i chce go udusic
7) albo na przyklad ten tekst: "ratunku! snajper do mnie strzela!" - przeciez ten kto to uslyszy moze pomyslec ze jakas idiotka sie zgrywa
8) po wyjsciu monda z wiezienia, alicja rozklada go i wali tekst "lubie seks ale wole przemoc ty ubecka mendo"
9) poza tym ona az za bardzo pyskuje do swoich przelozonych (tj. aldony i sznajdera)
10) jak juz przyszla kruszonowi z pomoca kiedy temu skonczyly sie naboje miala granda na muszce a w taki durny i idiotyczny sposob dala sie zaskoczyc i dala mu uciec.
jednym slowem alicja to policjantka - clown i jesli ktos porownuje ja do takich dobrych oficerow jak kruszon, sznajder czy aldona to sorki ale brechtam z was:)
A jesli zapomnialem o jakiej scenie to dopisujcie:):)
...kiedy Trojan powiedzial jej cos w tym stylu: "powinnas raczej zostac dziwka" to normalnie najpierw sie ubawilem a potem bilem mu brawo...dobre slowa:):)
czy ktos sie z tym zgadza?
Mi się wydaje, że nawet dziwką dobrą by nie była. Poza tym zgadzam się z resztą.
w 100% sie zgadzam!
grala żałośnie, nie wiedziala co ze soba zrobic na tym ekranie. nie jest ani dobra ani nawet dobrze zapowiadajaca sie aktorka wiec nie wiem po co wogole ja wzieli. Różczce nie dorasta do piet. wogole przy takicgh slawach jak Jan Englert zwyczajnie sie skonpromitowala...
co do zostania dziwka?- nawet tego by dobrze nie zagrala...z tymi swoimi wieczmnie zdziwionymi oczami raczej by klientow straszyla pod latarnia...
ale radze ci uwazac bo zaraz wyskoczy na ciebie wsciekla obronczyni naszej aktoreczki niejaka Mariola i sprobuje cie straszyc niewyszukanymi grozbami i wyzwiskami...tylko sie nie przestrasz mnie juz probowala... ale zapraszamy-przynajmniej bedzie smiesznie
pozdrawiam Scorpion