TO NAJDURNIEJSZY SERIAL POLSKI JAKI POWSTAŁ....[SPOILER]............................................................ ............................................................................Końc ówska mnie rozwaliła....................................................................... .........przez cały odcinek wiało nudą, Cosma zamiast powiedzieć że jest gliną to sie zacinał co rusz, aż w końcu od Ali w ryj dostał. No ale kiedy na końcu okazało się że zakonnica to matka tatuśka Ali to normalnie ryknąłem śmiechem....Czyżby scenarzysta był idiotą? Już nie wspomne o tym 5 minutowym wgapianiu sie w siebie Ali i Granda kiedy do siebie celowali. To jakaś parodia kryminału. Oglądam tylko dla śmiechu.
No i co z tego? Po co nam to mówisz? Poza tym najdurniejszy polski serial to Klan, a Oficerowie mi sie akurat podobają. Jak ty to oglądasz odcinek po odcinku tylko dla zwały to dziwny jesteś...
spoiler? chyba nie wiesz co oznacza to słowo, wszyscy to obejrzeli a ten po emisji odcinka pisze że spoiler
Na pewno wszyscy?Ja znam osoby które telewizora nie mają a serial można sobie obejrzeć legalnie w internecie.
Wiesz co Muerto? Masz racje. Tandeta niesamowita. Zakonnica jest babunią Ali. A św. pamieci Kondeja to pewnie jej Dziadunio. "Kosma jest najbardziej ukrytym policjantem w Polsce" - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!! Myslalem ze padne! A w tle tego wszystkiego walczy miedzy soba dwoch samurajow. Co jakas niby wazna scena to ciecie samurajskiego miecza! Kill Bill wysiada :)
Taaa, komedia to mało powiedziane :) Ja na poważnie wytrzymałem tylko dwa odcinki, teraz oglądam tylko po to, żeby zobaczyć co jeszcze głupszego wymyślą scenarzyści. Ale faktycznie, głupiej niż w E12 już się chyba nie da... Oficer to był naprawdę fajny film, mimo megasztucznej Różczki. Tutaj jedyną ciekawą rzeczą jest Kasia Cynke, w tym jej pewne, czasami nawet odkrywane, fizyczne walory :) Gra też sztucznie, ale chociaż fajnie wygląda. Ale żeby Kosma tak naprawdę bratem Rysia? No i zakonnica, ROTFL kamikaze boski wiatr nie ma przebacz! Niezłe zakończenie - jak to usłyszałem to tylko westchnąłem: "O k****"... Szkoda tylko trochę, że to gówno firmują Dejczer, Pazura czy Szyc, których lubię i cenię. Komercha na maksa, na siłę robione - to nie można już było skończyć na Oficerze?
No i ciekawe, czego dowiemy się w ostatnim odcinku? Ja stawiam na to, że Aldona jest tak naprawdę matką Ali, a synem zakonnicy i pana prezesa jest Sznajder :)))
co w tym dziwnego, ze zakonnica jest matką Zenona Kalinskiego?
są w Polsce(i nie tylko) takie zakony w których przyjmowane są "kobiety po przejściach".
Może niektóre komentarze zostały za mocno powiedziane ale z jednym się zgodzę Oficerowie w porównaniu z Oficerem to LOL. W oficerze też nie zawsze było różowo ale przyjemnie się oglądało. Odeszło dwóch czołowych aktorów tj. Chyra i Szyc(no bo go chyba nie można zaliczyć do głównych ról skoro lącznie w całym sezonie był pokazany może przez 5 minut...) i serial całkowicie stracił to "coś". Dali za to podstarzałego Pazurę(choć trzeba przyznać gra nieźle) oraz marną i denerwującą Cynke... Płacz i rozpacz co odcinek to stek bzdur i nic się nie trzyma kupy(totalna rozwałka z tą matką-zakonnica i do tego tak nagle to wyszło poprostu wchodzi do pokoju i mówią "ona jest jego matką"...). Lol lol lol i jeszcze raz Lol. Ale taki jest właśnie urok polskich seriali jeden sezon wyszedł drugi robią na siłe. Takie upychanie w odcinek byle czego w serialach z USA pojawia się po 3,4 sezonach u nas po pierwszym...(ale żeby nie było dość planują zrobić trzeci sezon..............)
Moim zdaniem 2 najwazniejsze rzeczy przez ktore tak oficerowie odchodza od oficera to :
1. Zamiana głownego bohatera kruszona na alicje i malo drugiego granda
2. Inna sciezka dzwiekowa w oficerach..(choc czasami puszcza niektore z oficera) ale w oficerze dziek byl naprawde kozacki ktory naprawde duzo dawal serialowi i dawal dreszczyk...