6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16183
7,0 3 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

Wydaje mi się, że to Rita wystawi Granda do wiatru... Topor dzięki niej złapie Granda... Tak mi się przynajmniej wydaje...

michaleczek7

no pewne jest że rita coś kręci na boku ale co. z toporem on by ją zabił przecież jej żoną granda już za to by ją zabił no chyba że rzeczywiście poszli na ukł.

ocenił(a) serial na 7
michaleczek7

Ehh ... no nie wiem do konca czy tak to wyglada. Jezeli chciala by "sprzatnac" Granda to by juz to zrobila :> Mysle ze nie czekala by na "odpowiedni moment". Pozatym Topor jak by wiedzial ze Rita zna kryjowke Granda to by juz dawno z niej to wyciagnal albo przekupil i nie proponowal pieniezy Kruchemu i Ali. Z drugiej strony to juz jest inny serial wiec nie wykluczone :>

Pozdrawiam :>

ocenił(a) serial na 9
LoQu

Chyba jednak to nie Rita wystawi Granda... Na blogu Pawła Małaszyńskiego jest coś takiego jak scena ,,odbicia bohatera"... Występują w niej Grand i Rita...

ocenił(a) serial na 9
michaleczek7

A nie mówiłem... ODDANY CHLEB (13)

Odcinek serialu tv

Grand, przechwycony przez ludzi Topora, który chciał się na nim zemścić za śmierć syna, znika bez śladu. Rita inkasuje za niego milion euro. Kruszon jest jednak przekonany, że Grand nadal żyje. Zenon Kaliński, potrącony przez samochód Monda, trafia do szpitala. Czuwają przy nim Ala i Krystyna. Ala nie chce rozmawiać z Kosmą-Damianem, nie potrafi mu wybaczyć. Z Indii wraca siostra zakonna, która przywozi stamtąd depozyt złożony przez Bogdanowicza. Na płycie DVD jest nagrana narada "grupy trzymającej władzę": Trojan, Koryto, Mond i Bogdanowicz ustalają, że policjanci: Kruszon, Aldona i Ryś powinni zginąć. Na ich zlikwidowanie Mond uzyskuje zgodę swojego zwierzchnika, do którego dzwoni w czasie narady. Oficerowie próbują ustalić, kim jest tajemniczy szef. Aresztowany Mond uparcie jednak milczy. Ala podsuwa kolegom pomysł, że poszukiwanym przez nich człowiekiem może być Czesław Pieczur, teść jej ojca. Oficerowie postanawiają zbadać ten trop. [TVP]

ocenił(a) serial na 5
michaleczek7

Czyli Kruszon coś podejrzewa. Hah. Może na serio wkroczy w ostatniej minucie i przerwie egzekucję.

ocenił(a) serial na 9
Brudny_Harry

Albo może to był podstęp Rity... Zainkasuje milion euro, a potem znajdzie Granda i go uratuje... Albo Kruszon go uratuje... Sam już nie wiem...

michaleczek7

a ja mam takie pytanie. Kto byl w tym aucie ?

http://www.filmpolski.pl/z1/99z/17299_32.jpg

ocenił(a) serial na 9
fan_Brada_Pitta

Oto jest pytanie... Obstawiam że Topor i Kanibal...

michaleczek7

raczej nie oni poniewaz po tym wysadzeniu auta zlapia go wlasnie Topor i Kanibal...

fan_Brada_Pitta

moze ktorys z oficerow ??

ocenił(a) serial na 9
fan_Brada_Pitta

Może... Może Sznajder?!!... PS. Mam przeczucie, że to Kruszon uratuje Granda...

ocenił(a) serial na 9
michaleczek7

Właśnie przed chwilą przeczytałem coś o tym, że Granda wrzucą do jakiejś rzeki lub jeziora... Nie będzie zbyt fajnie, jeśli nie pokażą czy Grand przeżyje czy zginie... Mam nadzieję, że rozwiązanie tej zagadki poznamy w ,,Oficerach", a nie w ,,Trzecim oficerze"...

michaleczek7

Rita sprzeda Granda Toporowi za milion euro. Topor go będzie maltretował ale czy przeżyje to chyba w ostatnim odcinku dopiero będzie wiadomo

ocenił(a) serial na 9
Kami122

Tyle to ja wiem... Jestem ciekawy kto rozwali Sznajdera? Słyszałem też, że może zginąć Aldona... PS. Maszeruj albo giń...

michaleczek7

tego nie wiem, dwunasty odcinek przeżyli wszyscy a co dalej to trudno powiedzieć,
ale Aldona będzie chyba w trzeciej cześci więc zginać nie może

ocenił(a) serial na 9
Kami122

Czy Sznajder zginie?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 5
michaleczek7

mówiłem o tym na początku i się potwierdziło że współpracuje z Kanibalem