PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16124
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

ZAKOŃCZENIE Z KRUCHYM, zastanawia mnie, dlaczego Kruchy nie jest w miejscu, w którym pierwszy raz spotkał Granda w Oficerze, tylko w jakimś hangarze?

Podoba mi się wątek, w którym pułkownik przychodzi i mówi mu, że postanowił wzmocnić jego grupę, a tu Grand..., w 14 odcinku był to sen, ale w zakończeniu Aldony właśnie tak było..., może znaleźli jakiegoś sobowtóra, lub coś..., fajny pomysł, Aldona mogła zabić nie Granda, lecz tego pajaca z kasyna, ale znowu już mamy 3 Grandów i niezłą komplikację..., a to przesada, więc zakończenie z Perłą mi nie odpowiada, a wolałbym to z Aldoną, ale gdyby to nie był Grand, tylko ktoś inny, jakiś dobry zawodowiec, to nieźle by mogli coś wykombinować, mianowicie streszczę to krótko... ;]

Aldona zabija jakiegoś fagasa, ale to nie Grand, lecz po głosie można wnioskować, że to on i już się nie zgadza zakończenie, bo Grand raczej będzie w trójce...

Sobowtór zostaje przydzielony do grupy (taki co ma łeb mniej więcej jak Grand w takich sprawach)

Ten pajac z kasyna to zupełny niewypał i tak na prawdę wogóle go powinno nie być...

Może zrobili 3 zakończenia, bo mieli różne pomysły i w zależności od tego jakie zakończenia najbardziej przypadły widzom do gustu, takie wybiorą i finito... ;]

Mogłem coś pokiełbasić, bo piszę na szybcika i zmykam z kompa ;P

Pozdrawiam