PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16124
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

musze powiedzieć że pierwszy odcinek nie jest zbyt ciekawy, ale mam nadzieje że serial sie rozkręci i będzie co oglądać. Co do Pazury, to zagrał całkiem fajnie i nie wiem dlaczego sie on wszystkim kojarzy z głupkowatym czarkiem z 13 posterunku, w Psach Pasikowskiego pokazał ze może zagrac jakąs poważniejszą postać. Kasia Cynke jak na debiut wypada słabo. W tym odcinku scena z rakiętą jest strasznie naciągana i wyszło to raczej śmiesznie :) ale mam nadzieje że serial się rozkręci, bo Oficer po pierwszym odcinku, nie był zbyt ciekawy ale pózniej było juz lepiej :)

Mackey

witam też widziałem już 1 odcinek i musze powiedzieć że mam podobne odczucia jak Ty, czyli Pazura zagrał przyzwoicie,nowi też ok,Szyc troche dziwnie(sztucznie?) zagrał ale może to tylko moje odczucie, fabuła zaczeła się dość ciekawie, nie będe opowiadał bo nie chce psuć innym przyjemnośći, ogólnie 1 odcinek wypadł dobrze :)

smakus16

pierwszy odcinek ok, rzeczywiście motyw rakiety delikatnie naciągany ale serial zapowiada się dobrze, nawet Pazura troche mnie pozytywnie zaskoczył, dzięki temu że jego postać jest pod wpływem alkoholu wypada nieźle. czekam na więcej

Kami122

W takim razie wierze Wam na słowo i z niecierpliwością czekam do jutra na pierwszy odcinek w telewizji :)