6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16183
7,0 3 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

.... kto jest odpowiedzialny za udźwiękowienie serialu ? ? ? Motyw przeodni może być ... ale ogólnie z audio w serialu jest bardzo źle, jakoś tak ...nie stabilnie .... w jednej chwili jest switne ujęcie i super pasująca muzyka, a w następnej świetne ujęcie i psująca wszystko muzyka ... i te dziwne efekty dźwiękowe podczas niektórych scen, straszne straszne STRASZNE! ... a sam serial narazie niczego sobie ... zobaczymy jak bedzie ... .

ocenił(a) serial na 5
sephiroth_4

Nie wiem dokladnie co Ci nie pasuje, bo "pasujaca" i "psujaca" muzyka, to nic nie znaczy, a moim zdaniem - to muzyka jest wlasnie genialna, ta nowa sciezka dzwiekowa nadaje swietnego klimatu

deku

...no nie wiem, jesli o mnie chodzi to uważam że do genialności jej wiele brakuje, nie jest dobra od poczatku do końca, jak już mówiłem jest nierówna ... poprostu moim zdaniem tak dobry serial zasłużył na lepszą oprawę muzyczną .... np. bardzo podobała mi się muzyka w Pitbull'u ... to jest oczywiscie moje zdanie, mi przeszkadza i tyle skoro tobie się podoba to wporządku, mnie nie musi ;) :D pozdro.

sephiroth_4

zgadzam sie tez na to zwróciłem uwagę, w ogóle za dużo jest tych motywów muzycznych jak i za duzo skoków akcji, takie na siłe podnoszenie napiecia, przeszkadza mi to

SKOLIM_2

dokładnie, w dodatku pakują je gdzie się da i czasem nie pasują do tego co pokazują ;) .... no i po 3 odcinku mi się już "obsłuchały" i totalnie mnie nie ruszają a wręcz wkurzają !

sephiroth_4

Według mojego subiektywnego osądu muzyka - tzn motyw przewodni w muzyczne efekty w serialu sa po prostu genialne. Świetne. Idelanie pasują do atmosfery filmu i podkręcają akcję. Troszke przypominaja mi momentami motywy z "Equilibrium", ale mogę się mylić. A jesli macie dobre nagłosnienie w domu, podkręćcie basik a poczujecie wibracje. Nie dajcie sobie wmówic że muza w Oficerach jest zła, jest extra.

Maya

..No mam w domu 5.1 .... na takim sprzęcie nawet największe gówno brzmi dobrze i czuję się wibracje ;] ... więc być moze z tąd twoja opinia ;) ...

Ale oczywiście każdy ma prawo miec swoje zdanie ... jeśli tobie się podoba to wporządku :) :) :]

sephiroth_4

za dźwięk odpowiedzialny jest Michał Lorenc