PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16124
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

gdyby wyciąć kilka zbednych scen to byłby całkiem fajny odcinek, tylko problem polega na tym że jego długość nie przekroczyłaby 25 minut,
zdecydowanie mniej płaczu pani Szymczyszyn poprawiło poziom,

ocenił(a) serial na 5
Kami122

naprawdę mniej płakała?????????? Czyli ile, nie przez cały, ale trzy czwarte filmu heh. Ciekawe jak wygląda walka Granda i Kanibala

Brudny_Harry

w reklamie na tvp byla pokazana i nawet niezla ;)) a i jeszcze jedno, bedzie KRuszon ?? bo tak mi sie wydaje ze pojawi sie on dopiero w 10 odcinki :(

fan_Brada_Pitta

walka jest moim zdaniem średnia (ale ja trenuje sport walki i patrze na te filmowe z innej perspektywy), w tym odcinku Kruszon pojawiał się tylko w wspomnieniach(było kilka urywków pierwszej cześci), a co do płaczu to trzymała się prawie cały odcinek, dopiero koncówke "zalała"

Kami122

helo
prosze ja ciebie kamilu a ja nie trenuje sportu walki chyba ze sen wyczynowo;))i z mojej perspektywy to ta walka taka bardzo średnia była[czytaj mierna]nie wiem co sie dzieje ale jakoś OFICER miał inny klimat ciągle ta szymczyszyn pewnie w przedostatnim i ostatnim odcinku wyjdzie grand i pokarze sie kruszon a tu trza bedzie kończyć serial.No ale zamysłem autorów w tej serii było pokazanie układów przecież....rewelka jakbym mało miał tego na co dzień w wiadomościach.pozdrowienia

ocenił(a) serial na 5
Kami122

cienki był ten odcinek, prócz walki Granda z Kanibalem to same zapchaj dziury, urywki z poprzedniej serii, stzrelnica, krzywe miny i znów płaczka, plusem było to że wreszcie się nie ruchali, bo jak do tej pory to 2 razy na odcinek ktoś musiał

ocenił(a) serial na 6
deamon82

Może się mylę, ale wydaje mi się, że Doenitz strzelał ze snajperki z tłumikiem a w 8. odcinku nie ma tłumika na spluwie.Śmieszne: Ala tłumaczy, że strzał z pistoletu był głośniejszy od strzału ze snajpery z tłumikiem haha niedopatrzenie scenarzystów?

ocenił(a) serial na 6
deamon82

Może się mylę, ale wydaje mi się, że Doenitz strzelał ze snajperki z tłumikiem a w 8. odcinku nie ma tłumika na spluwie.Śmieszne: Ala tłumaczy, że strzał z pistoletu był głośniejszy od strzału ze snajpery z tłumikiem haha niedopatrzenie scenarzystów?

ocenił(a) serial na 1
Kami122

Parę fajnych akcji, ale jak zwykle masa dłużyzn: wspomnienia, jazda w samochodzikach, strzelnica. Niestety. :]