schematyczny i przewidywalny, ale na pewno lepszy niż Californication czy Gra o Tron :)
Na pewno nie tyle co The Bold and the Beautiful, ale wydaję mi się, że jeszcze co najmniej kilka sezonów powstanie.
Moim zdaniem powstało co najmniej tuzin lepszych, m in.: "Ekstradycja", "Odwróceni" czy "Glina", co nie zmienia faktu, że lubię ten serial :)
Może masz rację, powinienem napisać "najlepszy serial kryminalny polskiej produkcji jaki widziałem", no oprócz pitbulla z tego co pamiętam.
Błyskotliwy księżulek Mateuszek, bidulek z rowerem, bo chyba parafianie mało dają na tacę :) . Ostatnio widziałem księdza, po pogrzebie jak zrzucał sutannę i przebierał się w gangol, wsiadając do nóweczki terenówki za około 170 000 złotych na parkingu w Dąbrowie Górniczej przed cmentarzem. Zabrał co mu sie należy "CO ŁASKA" 1200 zł bez podatku za pogrzeb ( jeb..ny sługa Boży :) ). W serialu biedny Mateuszek musi za...lać na rowerze, aby naród nie wiedział czym kler za...dala za ich pieniądze. Policja też w serialu zaj...bista, broni obywateli przed oszustami i bandziorami. Ludzie otwórzcie oczy !!!
To Ty otwórz oczy, bo robisz z siebie pośmiewisko. Nie wiem czy liczba w Twoim niku oznacza rocznik, ale bez względu na wiek powinieneś wiedzieć, że nie wrzuca się wszystkich do jednego worka. Niestety wiele osób tak robi a chyba najlepiej widać to w internecie ;/
Jeśli chcesz to może nie wrzucę Mateuszka do jednego worka z innymi księżami. Zastanawiam sie tylko gdzie go mam wrzucić? Do księży pedofili?, czy też księży hazardzistów?, czy do księży gejów? Może Ty mi podpowiesz? Który worek?