PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487834}
6,3 42 tys. ocen
6,3 10 1 42180
5,5 11 krytyków
Ojciec Mateusz
powrót do forum serialu Ojciec Mateusz

schematyczny i przewidywalny, ale na pewno lepszy niż Californication czy Gra o Tron :)

Immortal_Stasin

Moda na sukces jest mało schematyczna. Nigdy nie wiesz kto komu tyłka nadstawi.

ocenił(a) serial na 7
perun_6

Racja, zwroty akcji to mocna strona tego serialu.

Immortal_Stasin

Ze słyszenia wiem, że jeden zwrot akcji potrafi trwać jakieś pięćset odcinków.

ocenił(a) serial na 7
perun_6

Tak, to jest po prostu epickie xd

Immortal_Stasin

Ciekaw jestem ile Ksiądz na Rowerze pociągnie.

ocenił(a) serial na 7
perun_6

Na pewno nie tyle co The Bold and the Beautiful, ale wydaję mi się, że jeszcze co najmniej kilka sezonów powstanie.

ocenił(a) serial na 8
perun_6

Przez te wszystkie serie to kondycje pewnie dobra zlapal :D

ocenił(a) serial na 9
Immortal_Stasin

według mnie to najlepszy serial kryminalny polskiej produkcji.

ocenił(a) serial na 7
nillvo

Moim zdaniem powstało co najmniej tuzin lepszych, m in.: "Ekstradycja", "Odwróceni" czy "Glina", co nie zmienia faktu, że lubię ten serial :)

ocenił(a) serial na 9
Immortal_Stasin

Może masz rację, powinienem napisać "najlepszy serial kryminalny polskiej produkcji jaki widziałem", no oprócz pitbulla z tego co pamiętam.

ocenił(a) serial na 7
nillvo

No, "Pitbull" też jest dobry.

użytkownik usunięty
Immortal_Stasin

Błyskotliwy księżulek Mateuszek, bidulek z rowerem, bo chyba parafianie mało dają na tacę :) . Ostatnio widziałem księdza, po pogrzebie jak zrzucał sutannę i przebierał się w gangol, wsiadając do nóweczki terenówki za około 170 000 złotych na parkingu w Dąbrowie Górniczej przed cmentarzem. Zabrał co mu sie należy "CO ŁASKA" 1200 zł bez podatku za pogrzeb ( jeb..ny sługa Boży :) ). W serialu biedny Mateuszek musi za...lać na rowerze, aby naród nie wiedział czym kler za...dala za ich pieniądze. Policja też w serialu zaj...bista, broni obywateli przed oszustami i bandziorami. Ludzie otwórzcie oczy !!!

ocenił(a) serial na 7

To Ty otwórz oczy, bo robisz z siebie pośmiewisko. Nie wiem czy liczba w Twoim niku oznacza rocznik, ale bez względu na wiek powinieneś wiedzieć, że nie wrzuca się wszystkich do jednego worka. Niestety wiele osób tak robi a chyba najlepiej widać to w internecie ;/

użytkownik usunięty
Immortal_Stasin

Jeśli chcesz to może nie wrzucę Mateuszka do jednego worka z innymi księżami. Zastanawiam sie tylko gdzie go mam wrzucić? Do księży pedofili?, czy też księży hazardzistów?, czy do księży gejów? Może Ty mi podpowiesz? Który worek?

ocenił(a) serial na 7

Do ludzi. Po prostu.

ocenił(a) serial na 7

Omg, mnie też niektórzy księża wkur.. swoją postawą i zachowaniem, ale to nie znaczy, że każdy jest taki. Chyba nie muszę Ci tego tłumaczyć...