PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487834}
6,3 42 tys. ocen
6,3 10 1 42179
5,5 11 krytyków
Ojciec Mateusz
powrót do forum serialu Ojciec Mateusz

przed nami ostatni odcinek ,,Ojca Mateusza,, pewnie będzie słaby z przykrością stwierdzam ,że
9 sezon był najsłabszy ze wszystkich .W Kwietniu w Sandomierzu nagrywali 10 oby był lepszy od
poprzednika ,a ja tak sobie pomyślałem gdyby mieli definitywnie zakończyć serial to jakie zakończenie by wam odpowiadało :
1.Ojciec Mateusz z powrotem jedzie na misję
2.Zmienia parafię
3.Zostaje biskupem
4.Zostaje zamordowany
Jeżeli chodzi o mnie to sądzę iż,opcja 4 byłaby najciekawszym zakończeniem.
Proszę o szczere odpowiedzi ,ja napisałem poważnie.

D1999

wczorajszy odcinek był spoko ale scena z ubezpieczeniem była niepotrzebna , ja czytałem że 9 sezon cieszył się większą popularnością niż poprzedni oglądało ten sezon około 5 mln u nas serial liczy 121 odc a w oryginale jest 193 mimo że u nas był o jeden sezon więcej ale w oryginale w każdym sezonie było więcej odcinków . We Włoszech na jesieni będzie ostatnia 9 seria czyli napewno przekroczą 200 odcinków i rzeczywiście na jesień będzie 10 sezon serialu

ghf

i super ,tylko ja chciałem z ciekawości wiedzieć jakie zakończenie wam się marzy ,a nie co będzie z tym wszystkim dalej, a co do wczorajszego odcinka też sądzę ,że był niezły ,chociaż te lokowania mnie wkurzają.

ocenił(a) serial na 9
D1999

Moje wymarzone zakończenie...hmm...pewnie coś z inspektorem,bo go uwielbiam! :D
Ale spodobał mi się wczorajszy koniec odcinka,a w sumie to ogólnie cały, był bardzo sympatyczny :)
'Ojciec Mateusz' chyba nigdy nie zakończył sezonu jakąś 'bombą' i raczej nigdy tak nie zrobi. Chociaż może i lepiej, bo inaczej nie wytrzymałabym do kolejnych odcinków ;)

ocenił(a) serial na 5
D1999

Ja proponuję zamordowanie księdza...a zagadkę powinien rozwiązac policjant grający z księdzem w szachy.Seria 9-ta beznadziejna...o reklamach nie wspomnę.

D1999

W ostatnim odcinku ksiądz Mateusz trafi do więzienia za wykorzystywanie seksualne ministrantów. Jego przyjaciele z policji będą próbowali go wyciągnąć z paki.

buldok_

I niech zgadnę na końcu okaże się ,że jest winien:-)

D1999

LOL biskupem xD
Może ojciec Mateusz zostanie biskupem, zmieniając parafię pojedzie na misję a tam zostanie zamordowany przez okrutnych pogan (coś w stylu świętego Wojciecha). Całą sprawę rozwiąże Gibalski i awansuje na inspektora, wygryzając biednego Możejkę ;(