PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487834}
6,3 42 tys. ocen
6,3 10 1 42130
5,7 9 krytyków
Ojciec Mateusz
powrót do forum serialu Ojciec Mateusz

Co wy na to żeby zrobili o tym odcinek?

ocenił(a) serial na 2
Marik1234

O Boże. To byłaby jazda.

ocenił(a) serial na 4
pionas666

Byłaby to aluzja do imperium medialnego Rydzyka.

ocenił(a) serial na 2
Marik1234

No coś ty? XD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 2
buldok_

Dawaj na ring cieciu!!

pionas666

Gratuluję podjęcia rękawicy...

Marik1234

a co myslicie zeby ksiadz mateusz pojechal do Wilkowyj i tam cos sie stalo. Mysle ze doby pomysl jest jesli by polaczyli na jeden odcinek ranczo i ks mateusz, lub dwa inne seriale.

ocenił(a) serial na 4
nightbird80

Mógłby to być dobry pomysł. Ważne tylko żeby nie było o dopłatach w Ranczu.

nightbird80

Ooo, to by było fajne! :)

Marik1234

Rany, zostaję Waszą fanką! :D :P

użytkownik usunięty
Marik1234

A co ty masz do Ojca Tadeusza Rydzyka? Co, jest to jakiś przestępca jakiś, żeby go musiał ścigać Ojciec Mateusz? Dla mnie ojciec Rydzyk to nie jest żaden przestępca, więc nie wiem o co chodzi Ci tym idiotycznym tematem...

ocenił(a) serial na 4

A dla mnie Rydz jest przestępcą i naciąga łatwowiernych starców(co za młodości nie byli wcale tacy religijni) by walczyli na Krakowskim Przedmieściu o TV Trwam, dzięki tej stacji Rydzyk nakazałby głosować na PiS. Nie lubię też fanatycznych klerykałów i antyklerykałów. A ty powinieneś kierować się naukami JP 2 a nie gównem które serwuje Radio Maryja i TV Trwam.
P:S Nie oglądam TVN'u, nie czytam Gazety Wyborczej i NA POHYBEL CZARNYM I CZERWONYM!!!!

użytkownik usunięty
Marik1234

Taak? A na co ich naciąga? I nie tylko starców, bo tak się składa, że TV Trwam oglądają wszyscy. A co jest niby złego w PiS ie, niech mówi ludziom, że mają głosować na PiS.
Radio Maryja i TV Trwam, mówią tylko prawdę, i bronią wartości chrześcijańskich, walczą z niesprawiedliwością i z patologiami w państwie demokratycznym. Za to są szykanowani i prześladowani, oraz powoli wyniszczani.
,,powinieneś kierować się naukami JP 2 a nie gównem które serwuje Radio Maryja i TV Trwam" no przepraszam bardzo, nawet tego nie skomentuję, gdyż nie wiem zupełnie o co CI tutaj chodziło, zastanów się nad tym co piszesz.

ocenił(a) serial na 4

Oni nie bronią wartości chrześcijańskich, tylko chcą rozsiewać nienawiść wobec Żydów i ksenofobię. Chcą też zrobić państwo wyznaniowe na co nie można się zgodzić. Państwo jest świeckie. Rydzyk myśli tylko o mamonie i o tym jak spierdzielić stąd na Malediwy. Aby ci odświeżyć mózg posłuchaj sobie tej piosenki która mówi o wszystkich politykach choć jest sprzed 19 lat:
http://youtu.be/9PES7faI7J0

użytkownik usunięty
Marik1234

,,Oni nie bronią wartości chrześcijańskich, tylko chcą rozsiewać nienawiść wobec Żydów i ksenofobię." Jaką nienawiść do Żydów i ksenofobię. Przecież to radio jest katolickie i trzyma się wartości katolickich a nie rozsiewa nienawiść do Żydów. Chyba coś ci się pokręciło.

,,Chcą też zrobić państwo wyznaniowe na co nie można się zgodzić." A niby dlaczego nie można się z tym zgodzić. Państwo wyznaniowe byłoby dużo lepszym rozwiązaniem. Mamy teraz państwo świeckie i co się z nim dzieje. Same afery i przekręty. Państwo Polskie jako państwo świeckie nie zdało egzaminu. Zeświecczenie nigdy nie było dobrym rozwiązaniem.
Kościół katolicki musi czuwać nad pewnymi sprawami inaczej wszystko poprzekręcałoby się do góry nogami. A nie ma lepszego sposobu na manipulację niż odwracanie kota ogonem. W czasach gdy to państwo wtrąca się w kościół i jego struktury, mówi się, że to kościół wtrąca się w państwo. Dla mnie to patologia w państwie demokratycznym.

,,Rydzyk myśli tylko o mamonie i o tym jak spierdzielić stąd na Malediwy." Skąd to wiesz? Kto Ci tak powiedział? TVN?, Polsat? Wojewódzki?, Majewski? Czy inny kretyn-celebryta/tka!?

ocenił(a) serial na 4

Przecież nie ogladam TVN'u ciemniaku. Państwo jest świeckie i niech nim będzie.

użytkownik usunięty
Marik1234

Gdybyś nie oglądał TVN to byś nie pisał tego co piszesz wąsaczu. I właśnie szkoda, że jest świeckie, może kiedyś będzie kościelne. Oby jak najszybciej.

ocenił(a) serial na 4

Lepiej nie, bo większość czarnych by chciała inaczej myślących spalić na stosie. Takich jak ja.

użytkownik usunięty
Marik1234

A co to znaczy myślących inaczej, Dla mnie myślących inaczej to nie zawsze jest zbawienna prawda.