Dlaczego w TVP1 ten chłam puszczają o 20.00, a ambitniejsze filmy o 22-23?! Oni nie wiedzą, że człowiek chce sobie obejrzeć film, gdy następnego dnia idzie do szkoły lub pracy? Ręce opadają..
Z tego samego powodu dla którego puszczają Trudne Sprawy, Dlaczego Ja, Ukryta Prawda Barwy Szczęścia, M Jak Milość w najlepszym czasie antenowym- bo mamy zacofany naród pelen niedouczonych debili który chcą to oglądać
po to, zeby baranami lepiej mozna bylo sterowac i podejmowac za nich decyzje, taki lud sie nie buntuje i nie wszczyna rewolty i mozna ,mu wcisnak kazdy kit , glupawy jak michal wyzej napisacl w postaci tych programow i tani , koszty wiadomo!
Późno puszczają fajne seriale i filmy z tego powodu że one się dobrze sprzedają na DVD czy w wysokopłatnych stacjach, to raz .
Ten jak to nazywasz chłam jest robiony żeby zarobić na reklamach w najlepszym czasie antenowym, przy okazji tworzy się sztuczne nagrody w rodzaju Telekamer czy superjedynek i wręcza tym chłamom za : aktorstwo, zdjęcia..... itd. żeby ludzi uzyskali wrażenie że te filmy są coś warte, no i na koniec są one tanie w produkcji, więc finansują się same choćby nawet z płatnych sms które wyświetlają w trakcie filmów.