PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487834}
6,3 42 tys. ocen
6,3 10 1 42130
5,7 9 krytyków
Ojciec Mateusz
powrót do forum serialu Ojciec Mateusz
milenasy

Większej bzdury niż ten serial dawno nie widziałem.W tym miasteczku jest więcej zabójstw niż w Nowym Jorku:D

ocenił(a) serial na 6
Blue Power

ale suchar... W dodatku ten tekst był juz kiedyś na demotach. Żalosny jesteś :) Pewnie dlatego nie masz dziewczyny ;)

pitixpl

Jak masz jakieś aluzje to na priv zapraszam dzieciak.

pitixpl

dowartosciowales sie tym tekstem? skoro wiesz ze ten tekst byl na demotach to pewnie ty siedzisz na necie 24 godzine na dobe, bo nie masz dziewczyny

ocenił(a) serial na 6
milenasy

Nie po prostu uważam, że jesteście żałośni. Powtarzacie stare kawały, które nikogo nie śmieszą oprócz waszych rodziców. Pewnie dlatego nie masz kolegów spaślaczku :) 24/7 przy kompie, nic nie robisz innego jesteś upasiony, kolegów nie masz , dziewczyny nie masz, nigdzie nie wychodzisz. Jednym słowem "prze*ebane" Odejdz czasem od kompa i zobacz co sie wokół Ciebie dzieje. Umów się z kimś(jak schudniesz)

pitixpl

Widze ze kolega ma podglad na zycie tych dwoch(oczywiscie ich nie znajac) i jest strasznie sfrustrowany probujac dowartosciowac sie atakami na innych oraz bedpodstawnie oceniajac. Wez troche wyluzuj i zacznij normalnie dyskutowac a nie wylewac tony zalu na innych.

ocenił(a) serial na 6
Leiard

Przykro Ci jest, bo stwierdziłem kilka faktow z ich zycia i o nich samych? Moze Ty też masz takie problemy? 24 h na kompie bez znajomych tylko gra, nie moja wina, że trafiam w sedno. Poza tym ja nikogo nie chce obrażac :)

pitixpl

Tak, dokładnie jest mi przyykro bo trafiles w sedno a teraz siedze spasiony w kacie i placze samotnie w rekaw myslac jakie to me zycie jest beznadziejne. Chlip

pitixpl

Chce Cie zapytac tylko o jedno- czy za kazdym razem gdy ktos kogo nie znasz skrytykuje cos co lubisz, to zaczynasz na tak po nim jezdzic i tak stereotypowo oceniac ? Bo mimo wszystko chyba to jest najbardziej przykre ze nie potrafisz normalnie dyskutowac tylko w ten sposób rzucac opiniami na temat innych i okazywac brak szacunku. Tyle ode mnie, bo przypuszczam ze nastepny post znowu bedzie w podobnym tonie co poprzednie.

ocenił(a) serial na 6
Leiard

No dobra, przepraszam Cię. Po prostu nie lubie osób, które kopiują teksty z demotów i wrzucają je na filmweb'a. Jeszcze raz przepraszam, że Cię obraziłem.