Squid Game
powrót do forum 2 sezonu

Ten gościu raper w fioletowych włosach to jakiś hit xD

Malina120

Nienawidzę tego gościa ale taka była jego rola więc szacunek dla tego rapera który dobrze potrafił zagrać

Misia404

Dobrze potrafił zagrać? Jak dla mnie rola na papierze przynajmniej "jakaś" ze wszystkich zwykłych tam obecnych, zagrana FATALNIE przez jakiegoś randoma z Korei.

Psacha

1 Jest on popularnym raperem w Korei więc to tak jakby wystąpił tam np Karolak i byś powiedział że wzięli jakiegoś randoma

Misia404

2 wbrew pozorom trzeba mieć talent żeby dobrze zagrać postacią tak żeby widzowie ją nienawidzili przez to jaka jest

ocenił(a) serial na 8
Misia404

Uważam że to jedna z ciekawszych nowych postaci z graczy obok 001 i tej szamanki.
PS: Draże korsarze w krzyżyku wymiatają.

Psacha

To nie random. T.O.P to popularny raper w Korei, były członek zespołu Big Bang, który swego czasu odnosił spore sukcesy. Big Bang było popularne przed BTS, było inspiracją dla wielu k-popowych zespołów, także z tym randomem to nietrafione określenie.

ocenił(a) serial na 7
Malina120

beast boy z tytanów po kupnie szamponetki xD

Malina120

Typ jest członkiem big Bang, to znany idol

Malina120

Gościu to ich realny bad boy celebryta. W sumie zagrał siebie :p

Malina120

tez czekalam az go ktos ubije hahahaha (razem z tym jego kolezka,) mega irytujacy i ponoc taki sam w realnym zyciu gwiazda znana. Ta smocza wiedzma tez mnie wkurza

ocenił(a) serial na 7
petrykora

W realnym życiu, chłopak bardzo skrzywdzony przez system. Został zamknięty w więzieniu za palenie marihuany i z tego samego powodu wykluczony z życia na 11 lat., przez co cierpiał na głęboką depresję. W serialu zagrał za darmo, w Korei usunęli go nawet z plakatów promocyjnych i zwiastunów. Kilka dni temu pod wpływem nacisku widzów ze świata,którzy bardzo polubili jego postać, pozwolono mu w końcu po tych wszystkich latach publicznie udzielić wywiadu; w którym zresztą co chwilę przepraszał za to, że tym incydentem z ziołem(!)zawiódł swoich fanów i kolegów z zespołu. Bardzo smutna o do tego wręcz niewiarygodna historia.

klaud1a84

o patrz to ciekawe nie wiedziałam. W necie w wiekszosci sa informacje, że mial problemy z narkotykami i ze ma ciezki charakter i ze dlatego tak dobrze czyli niesamowicie irytujaco/wkurzajaco zagral te role. Ale dziwnie w takiej sytuacji ze pozwolili mu w serialu odtworzyc w zasadzie swoja historie gwiazda+dragi. Czyli pokazuja to co pietnuja? Plus no niestety sam podjal ryzko brania narkotykow nawet miekkich wiedzac jak ostre jest prawo, w singapurze za gume do rzucia tez sie nie patyczkuja:/ a co dopiero za narkotyki. Ciezka lekcja zycia, moze juz wyciagnal lekcje i wroci do zywych

klaud1a84

Został skazany na 10miesiecy a nie 11lat

ocenił(a) serial na 7
sakuraonna

"W realnym życiu, chłopak bardzo skrzywdzony przez system. Został zamknięty w więzieniu za palenie marihuany i z tego samego powodu wykluczony z życia na 11 lat..."

ocenił(a) serial na 7
sakuraonna

Napisałam, że z tego samego powodu został wykluczony z życia na 11 lat, a nie że dostał tak wysoki wyrok...

ocenił(a) serial na 9
Malina120

Jednej rzeczy nie kumam, być może oglądałem niedokładnie. Wszystkim graczom zabrali wszystkie przedmioty osobiste, natomiast fioletowemu zostawili krzyż z "nadzieniem" w środku. WTF?

Zukuuu

a babci nóż w koku ;) dla fanu , na haju będzie śmeszniejszy i bardziej nieprzewidywalny a o to przecież chodzi twórcom, którzy oglądają zmagania .