Bardzo rzadko pisze jakiekolwiek komentarze odnośnie obejrzanych przeze mnie produkcji.
W tym jednak przypadku nie mogę przejść obojętnie po tym co zobaczyłem. Pierwszy sezon był bardzo udany. Ciekawy. Jednak to co zobaczyłem w drugim sezonie... Tragedia. Naprawdę. Głupio napisane rolę, przewidywalność na maksa. Twórcom po prostu zabrakło cbhba pomysłu na drugi sezon a po sukcesie pierwszego chcieli zarobić. Tragedia. Polecam zobaczyć pierwszy sezon a na drugi nie marnować nawet swojego czasu. Pozdrawiam
Oczywiście że tak, wiadomo było że kapitan jest zdrajcą, wiadomo było że nie znajdą wyspy, wiadomo było że będzie coś z bossem
Stąd, że to najprostsze do wymyslenia. Tak samo sceny z koszmarami od razu było wiadomo, że to sny, wiadomo było że sezon się skończy clifangerem, na kolanie napisane to wszystko.
sikorunien zgadzam się w 100%, poza tym w scenie w knajpie dość jednoznacznie wyciągał informacje. Nie trzeba mieć IQ 700 zeby się domyślić
A pierwszy sezon nie był przewidywalny dla kogoś kto oglądał więcej niż dwa filmy na krzyż?