Squid Game
powrót do forum 2 sezonu

Bardzo rzadko pisze jakiekolwiek komentarze odnośnie obejrzanych przeze mnie produkcji.
W tym jednak przypadku nie mogę przejść obojętnie po tym co zobaczyłem. Pierwszy sezon był bardzo udany. Ciekawy. Jednak to co zobaczyłem w drugim sezonie... Tragedia. Naprawdę. Głupio napisane rolę, przewidywalność na maksa. Twórcom po prostu zabrakło cbhba pomysłu na drugi sezon a po sukcesie pierwszego chcieli zarobić. Tragedia. Polecam zobaczyć pierwszy sezon a na drugi nie marnować nawet swojego czasu. Pozdrawiam

jodzet

przewidywalnosc XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD my ten sam sezon ogladalismy?

ocenił(a) serial na 8
dawiliard

Oczywiście że tak, wiadomo było że kapitan jest zdrajcą, wiadomo było że nie znajdą wyspy, wiadomo było że będzie coś z bossem

wild_wolf

Niby skąd było wiadomo, że kapitan jest zdrajcą?

Keraj3000

Stąd, że to najprostsze do wymyslenia. Tak samo sceny z koszmarami od razu było wiadomo, że to sny, wiadomo było że sezon się skończy clifangerem, na kolanie napisane to wszystko.

ocenił(a) serial na 8
Keraj3000

sikorunien zgadzam się w 100%, poza tym w scenie w knajpie dość jednoznacznie wyciągał informacje. Nie trzeba mieć IQ 700 zeby się domyślić

ocenił(a) serial na 6
jodzet

A pierwszy sezon nie był przewidywalny dla kogoś kto oglądał więcej niż dwa filmy na krzyż?

jodzet

Dzień przed drugim obejrzałam pierwszy i oglądanie drugiego bolało podwójnie. Mam wrażenie, że nakręcił go inny reżyser, inni scenarzyści. Masakra. Straszna średniawa amerykańska.