On, ona i dzieciaki

My Wife and Kids
2001 - 2005
7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 40904
6,0 3 krytyków
On, ona i dzieciaki
powrót do forum serialu On, ona i dzieciaki

1 seria

ocenił(a) serial na 10

Jestem po 1 odcinku pierwszej serii , w sumie trochę dziwne widzieć jak dzieciaki takie młode i ta pierwsza Kler też mi się nie podoba , na szczęście 1 seria ma tylko 12 odcinków.

2903

najdziwniejsze jest, ze pierwsza Claire byla naprawde brzydka a druga naprawde ladna....dziwnie to tak strasznie skontrastowali. pewnie wszedzie na takich forach jak to wszyscy to mowia :) i wychodzi na to, ze pierwsza claire wyleciala bo najwazniejsza jest uroda ;)

ocenił(a) serial na 10
Marx_6

Jeśli chodzi o Claire masz racje. Ale ja muszę sprostować swoje zdanie o 1 serii ponieważ wczorajszy i dzisiejszy odcinek był bardzo dobry , szkoda tylko że już go nie kręcą.

ocenił(a) serial na 10
2903

Własne przeczytałem dlaczego zrezygnowała ta pierwsza Clarie , trochę to dziwne bo nie rozumiem jej matki przecież Ona On i dzieciaki jest rodzinnym serialem i nie ma tam jakiś szokujących treści. Fakt prawie w każdym odcinku jest odwołanie do seksu itp. , ale dzięki temu serial nie jest taką papką jak np. Bill Cosby Show.

ocenił(a) serial na 5
2903

Nawet nie to,czy była brzydka,czy nie,ale kompletnie nie potrafi grać.Jest strasznie sztuczna.Najbardziej to chyba widać w odcinku z tym chłopakiem z którym zakumplował się jej ojciec.