On, ona i dzieciaki

My Wife and Kids
2001 - 2005
7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 40904
6,0 3 krytyków
On, ona i dzieciaki
powrót do forum serialu On, ona i dzieciaki

Kiedy zacząłem oglądać serialik na Comedy Central odrazu zrobił na mnie piounujące wrażenie. Miałem to szczęście że trafiłem na te perełki z początkowych serii. Gdybym oceniał po pojedynczych odcinakch to dałbym dyszkę z miejsca. Ale całość nie jest już taka wypaśna. Serial z każdą serią jest coraz słabszy. Miejscami idiotyczne zachowanie bohaterów (szczególnie Juniora) jest poprostu żenujące i niewiele ma wspólnego z szeroko rozumianym poczuciem humoru. Dużo dało wprowadzenie postaci Franklina. Ten chłopak ratował niejeden beznadziejny odcinek. 5 serii nie dokończyłem. Autorom skończyły się pomysły i dobrze że nie nękali ludzi dalszymi losami Kyle'ów. Polecam 2 i 3 serię oraz początkowe odcinki 4 sezonu. Resztę można sobie odpuścić jeśli się nie darzy serialu szczególną symapatią. Pozdrawiam serialowiczów.

ocenił(a) serial na 10
sandmaster3

Nie zgodzę się z Twoją opinią. Mnie ten serial bawił i bawi, sądzie że i w przyszłości będzie bawił. W każdym z odcinków jest lepszy niż przeciętny sitcom. To świetny serial od początku do końca!