Lubiłem ten serial jak dorzucili mi Comedy Central do kablówki, obejrzałem całą serię raz, drugi, czwarty a teraz jak tylko słyszę ten charakterystyczny głos lektora albo muzykę z czołówki to mam ochotę wbić sobie długopisy w uszy...
Comedy mogłoby zainwestować w jakiś inny serial, nawet może nie jeden. Bo ramówka strasznie się spierniczyła. Co sądzicie?
Mogliby np. pozyskać "That 70's show", "Trzecią planetę od słońca", "Simpsonów", "Futuramę" jakie są wasze propozycje.. Pozdrawiam
Również oglądam Comedy Central i lubię ten serial ale troszkę za dużo już go oglądałam ciągle powtarzające się odcinki, które powracają jak bumerang, albo niech dadzą nową serię albo już zdejmą go z anteny bo co za dużo to nie zdrowo takie jest przynajmniej moje zdanie.
prawda, ale oni puszczaja seriale przez cala dobe, wiec nie tak latwo jest zmienic ramowke, beda to robic stopniowo.
Program Comedy Central na niedzielę 7 marca. Godzina 15.30 ostatni odcinek ostatniej serii. A już o 16.20 pierwszy odcinek serii pierwszej. To już lekka przesada. Już rzygam tym filmem.
Juz myslalam ze jestem jedyna. Podpisuje sie wszystkim pod tym co napisaliście, serial dobry, ale ile mozna w kolko i to samo, ja juz nie moge patrzec na lysa i wielka glowe Juniora, ani na te same zarty po milion razy :(
Niech Ci w Comedy Central sie opamietaja ;(
są odcinki których jeszcze nie widziałem ale to już zaczyna być nudne... CC czas na wyrzucenie tego serialijku z emisji...
I ponownie 1 seria, uwielbialam ten serial jak lecial raz, a potem drugi a teraz nienawidze ;( juz nie moge na to patrzec, ile można, to stalo sie nawet nie tyle nudne co denerwujące, ciagle sie na niego natyka ;(