On, ona i dzieciaki

My Wife and Kids
2001 - 2005
7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 40904
6,0 3 krytyków
On, ona i dzieciaki
powrót do forum serialu On, ona i dzieciaki

W jednym z końcowych odcinków ostatniego sezonu (jak dobrze pamiętam) Janet i Michael rozmawiali o tym, że już nie chcą więcej dzieci. Gdy Michael w końcu zdecydował się na wazektomię i powiedział o tym żonie, ona stwierdziła, że za późno bo już w ciąży jest. Z tego co pamiętam na tym się skończyło. Nie oglądałam tego tak dokóładnie więc może coś przegapiłam. A może scenarzystom się zapomniało o tym ??
Ogólnie serial nie był zły. Jak oglądałam za pierwszym razem to mnie śmieszył. Może kilka odcinków było za bardzo przesadzonych. Teraz gdy leci w telewizji, to już nie mam ochoty na niego patrzeć - już mnie nie śmieszy.

ocenił(a) serial na 7
agatabasia

Faktycznie miała taka sytuacja miejsce, a przypuszczam że po prostu aktorka w rzeczywistości zaszła w ciąże ponieważ wróciła dopiero w epizodzie piątym sezonu numer dwa. Scenarzyści zapewne stwierdzili, że nie ma sensu planować szkraba w serialu i zrezygnowali. Dziura w serialu ewidentnie zauważalna ale chyba raczej nie szkodliwa. Dobry serial komediowy, który wybronił się sam.

agatabasia

Odcinek, o którym mówisz, to ostatnio odcienk całego serialu, więc nic nie przegapiłaś, i scenarzystom tez nic się nie zapomniało. jestem ciekawa,czemu w ogóle przestali nagrywac:(

ocenił(a) serial na 6
martini215

No to chyba na comedy central nie puszczali tych odcinków po kolei. No ale nie dziwię się - parę razy już się to zdarzało.