PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229001}
8,2 9,2 tys. ocen
8,2 10 1 9246
One Piece
powrót do forum serialu One Piece

100% w moim guście, zacząć oglądać? - sam nie wiem... ;)

ocenił(a) serial na 6
macian

Jeżeli się nie zrazisz ilością odcinków to i owszem, zacznij. Przetrwaj tylko pierwsze 30 odcinków, bo średniawe są.

karolhamann

Aha, to chyba zacznę :)

ocenił(a) serial na 10
macian

Popieram :) Ta seria wymiata :D Wystarczy przetrwać początek im dalej tym bogatsza fabuła i lepsza kreska :) Bardzo bogate uniwersum, cudowne postacie, fantastyczne przygody i pirackie klimaty ^^

ocenił(a) serial na 10
macian

polecam. im dalej jest to tym lepiej :) anime jak i manga bije naruto na głowe i bleacha

Expendable91

Jednak odpuściłem sobie. Obecnie oglądam klasykę, czyli Dargon Ball xD Może spróbuje po DB.

ocenił(a) serial na 10
macian

a szkoda. od rozdzielenia załogi dopiero się rozkręca i idzie w góre.

Expendable91

Obejrzałem łącznie może ze 150 odcinków One Piece i żaden nie zachęcił mnie do sięgnięcia po kolejny. Kompletnie nie moja bajka, a mówienie, które anime jest lepsze to zależy tylko i wyłącznie od gustu i upodobań widza.
Jenak chciałem zacząć może mangę czytać, ale niestety nie znalazłem nigdzie całości, tylko od 500 chapka, więc moja przygoda z One Piece się zakończyła. Moim subiektywnym zdaniem są o wiele lepsze anime niżeli OP.

ocenił(a) serial na 10
kubusss69

dopiero na 150? Oo wielka szkoda. jak już napisałem: oda to człowiek który rozwleka ale efekt końcowy jest mega. wszystkie chaptery są chyba dostepne online. ja osobiście je zamawiam

Expendable91

Chaptery online dostępne są dopiero do 657. Reszta jest na licencji.

ocenił(a) serial na 9
kubusss69

Według mnie trzeba dojść do minimum 300 odcinków żeby docenić to anime.

Mentire

Jak dojdzie się do 300 to w tedy chcesz czy nie to anime wciaga, i twoj umysl mowi ci ze to anime jest spaniale, ale dopiero gdy przestanie się oglądać, uswiadomisz sobie cala prawdę...