Jeżeli się nie zrazisz ilością odcinków to i owszem, zacznij. Przetrwaj tylko pierwsze 30 odcinków, bo średniawe są.
Popieram :) Ta seria wymiata :D Wystarczy przetrwać początek im dalej tym bogatsza fabuła i lepsza kreska :) Bardzo bogate uniwersum, cudowne postacie, fantastyczne przygody i pirackie klimaty ^^
polecam. im dalej jest to tym lepiej :) anime jak i manga bije naruto na głowe i bleacha
Obejrzałem łącznie może ze 150 odcinków One Piece i żaden nie zachęcił mnie do sięgnięcia po kolejny. Kompletnie nie moja bajka, a mówienie, które anime jest lepsze to zależy tylko i wyłącznie od gustu i upodobań widza.
Jenak chciałem zacząć może mangę czytać, ale niestety nie znalazłem nigdzie całości, tylko od 500 chapka, więc moja przygoda z One Piece się zakończyła. Moim subiektywnym zdaniem są o wiele lepsze anime niżeli OP.
dopiero na 150? Oo wielka szkoda. jak już napisałem: oda to człowiek który rozwleka ale efekt końcowy jest mega. wszystkie chaptery są chyba dostepne online. ja osobiście je zamawiam