PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659116}

Orphan Black

2013 - 2017
7,9 29 tys. ocen
7,9 10 1 28982
7,3 7 krytyków
Orphan Black
powrót do forum serialu Orphan Black
ocenił(a) serial na 10
CzerwonyKaktus

Moim zdaniem najlepszy w tym sezonie ! :D Uśmiałam się jak głupia w trakcie całej akcji Alison-Cosima.. Nie spodziewałam się, że Ali od tak powie matce co jest grane. Jej reakcja świetna.. Myślałam, że zemdleje no ale gdzieee tam. Szkoda Cosimy, ciekawe jak to się potoczy. Strasznie ciekawi mnie co Rachel ma do powiedzenia Sarze. Helena i jej wściekłość też baardzo na plus. Pomylenie kopert było tak bardzo w stylu Hendrixów, że aż mnie to nie zdziwiło :D Rozmowa S. z Sarą taka naturalna. W ogóle muszę przyznać, że w tym odcinku było tyle odmian/twarzy Tatiany, że lepszej aktorki chyba nie zobaczę na ekranie..

Sophie96

Tatiana powinna być w końcu bardziej doceniana, zasługuje na to!!

ocenił(a) serial na 8
CzerwonyKaktus

Mam złe przeczucia odnośnie Cosimy... Kurde, jest moim ulubionym klonem, smutno byłoby gdyby umarła:( Ogólnie odcinek spoko, zbyt wiele się nie działo, taki raczej równoważący po poprzednim. Scott mnie zaskakuje, coś mi się zdaje, że jeszcze pokaże różki;) Trochę mnie drażnią wątki z Allison, odnosi się wrażenie, że cała sprawa z klonami jej nie dotyczy, a ona sama odcina się od wszystkiego... Swoją drogą, sądzicie, że byłaby w stanie zostawić Donniego? Szkoda by było, tworzą fajną parę:)

ocenił(a) serial na 7
CzerwonyKaktus

Najbardziej mnie ucieszyło,że w końcu zobaczymy nowego klona.

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

jest już gdzieś po polsku? :<

ocenił(a) serial na 7
Rejko

No pewnie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
Rejko

Nawet nie muszę go mieć.Jaki problem jest z wpisaniem w google nazwy serialu + numeru sezonu i odcinka + frazy "napisy" ? Serio ,niezaradność (a może leniwość?) ludzi w internecie mnie zaskakuje.Już pominę fakt nieznajomości największego polskiego portalu z napisami.Ja skończyłem z bawieniem się w pomaganie.

/Nic osobistego.

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

Szukam napisów, jak i odcinku po polsku od dwóch dni, więc trochę nie wyszło...

CzerwonyKaktus

Dziękuję :)

CzerwonyKaktus

Taki bardzo fajny odcinek, fajnie że dali trochę więcej czasu Cosimie, bo mogłam nieco bardziej poznać tą bohaterkę i dzięki temu odcinkowi tuż po Helenie jest moim drugim ulubionym klonem. Ten odcinek był tak zaplatany, że to aż było fajne :) No i ten mały moment podania ołówka Rachel :D No a w kolejnym odcinku nowy klon OMG!!! :D

Anabelle09

Więc jednak poznamy bliżej tę panienkę, którą widzieliśmy w pierwszym odcinku - Krystal Goderich. Może być ciekawie. ;)