kto waszym zdaniem zasluguje na takie miano? wg mnie Larry czli sliczny Levy!<3 a nad boginia to musze sie mega zasanowic...... czekam na wasze odpowiedzi;] pozdrawiam!;)
Larry,Kike i diego( tylko włosy ściąć obowiązkowo i wyszliby niezłe ciacha ) i max no i jeszcze paco...........a z dziewczyn diana, gaby po metamorfozie i pilar
Max Larry Paola i Nancy. Siostry nie satakie ladne za jakie w serialu uwazaja.Gabi wyglada nienaturalnie a Diana ma tylko ladne oczy
Przystojniacy to obowiązkowo Diego z kilkudniowym zarostem (bez zarostu może mi się na ekranie nie pokazywać) - opalony, ciemne oczy, gęste włosy, ZAROST. Jak się nie rozumie co tam trajkocze po hiszpańsku, to można się ślinić do odwodnienia. Ah, ten typ brutala!
I oczywiście Maximiliano li jedynie w zmartwychwstałej wersji, z okularami i eleganckim zarostem, w jasnym garniturze. Ah, ten typ szarmanckiego milionera!
Larry jest dla mnie zbyt plastikowy. A tfu. Ech, ten typ chłopaczka ze szmatławca...
Pancholon, jak się ładnie uśmiechnie, też jest niczego sobie. Mrau. Ah, ten typ łotra o dobrym sercu!
Piękne panie... A co one mnie obchodzą? Nie dla nich oglądam telenowele!
Dobra, Caramelo ma naprawdę ładne włosy.
Pozdrowienia i niech kisiel jogurtowy będzie z Wami ^^
z dziewczyn na bank Gaby ( Mariana Torres ) a z mężczyzn oczywiście Larry ( William Levy )