Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1600
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona

Dlaczego Debora musiała zginąć ??? Ja ją tak lubiłam ten jej głos a teraz ona nie żyje była super !!! Będzie nudno bez niej a poza tym jestem wielką fanką aktorki ,która ją grała.Cóż dobrze że chociaż Marfilka została bo MOJA KOCHANA DEBORA NIE ŻYJE.Wy też podzielacie mój ogromny smutek :( ?

Mayte

Nie rozumiem :| Czy ja zgupiałam?!! hmn
Przecież aktorka , która "gra" Deborę "gra" również Marfil !! Gra podwójną rolę :D więc twoja ulubiona aktorka "jeszcze" gra w telenoweli :D
ps. ogólnie świetnie zagrała dwie postacie :D Debora wymiata :D:D

Mayte

To, że lubisz aktorkę, to rozumiem, ale żeby żałować Debory, to już nie.. Przecież to okropny człowiek, dobrze, że zginęła, bo narobiła tyle zła, że należało jej się.

Camilla3

W sumie to mi jej żal nie było ! Była przepełniona nienawiścią ... poza tym zajęła miejsce siostry i nie chciała się wycofać, choć Marfil ją o to prosiła!

ocenił(a) serial na 10
sydziuchna

Umiesz czytać ??? Jeśli umiesz to czytaj !!! Dalej napisałam dobrze że Marfilka jeszcze została ...przecież :/

Mayte

Faktycznie, nie przeczytałam uważnie, za to przepraszam;) czyli chodzi Ci o to,że nie ma już tej postaci Debory? tak?

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
Camilla3

No i co z tego ? Bez niej jest po prostu nudno a ona wprowadzała sporo intryg .

Mayte

Szkoda mi Debory mimo że to był czarny charakter ; ( . Lubiałam jej śmiech razem z płaczem jej piskliwy głos ;))

Pauliskax33

Aaa tak wgl to b.Nie podoba mi się że tak dużo aktorów uśmiercili ;/;/;/

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

też mi się nie podoba że tyle osób uśmiercili no,ale trudno, z Deborą było wiele ciekawych wątków ,ale została jeszcze Marfil ;)) ;p

maitee

no dobrze że marfilita została ;p;p.

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

ja żałuję także Paoli ,świetna byłaaaa!

maitee

ja też masakra ;/ . Ją mogli zostawić pasowała do Acorralady ;(((( . A tu samochód ją przejechał i nara ehh;/

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

a zostawiają nudne postacie np fiona ;d

maitee

Hehe nom ;d .
Ale jaki koniec ją czeka jeden z najgorszych ;d;d.

Pauliskax33

co się stanie z Fioną?? Możesz napisać ?:P

sydziuchna

To będzie tak że Fiona prześpi się z Maxem i będzie mu wmawiała że jest w ciąży ale to oczywiście bdz kłamstwo marfil się zdenerwuje i będzie kazała diegu żeby się z nią spotkał na piaskach i fione zgarnie kopara i po fionie xd

Pauliskax33

Dziękuję za informację;)
rzeczywiście to będzie najgorsza śmierć w tym serialu (obok śmierci Octavii i Diega) :D

sydziuchna

spoko nie ma sprawy ;) . Nom a potem octavi śmierć i Diega ;] .

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

ha ha dobrze jej tak :)

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

i dodam jeszcze że wcale mi nie żal Fiony

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

Debora nie zasługiwała na śmierć !!!

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

No mnie też się to nie podoba no...po co tyle osób uśmiercać Debora , Paola , Bruna , Andreas i jeszcze mnóstwo osób umrze.Jeśli oglądacie morze miłości to Oriana była zła a potem się stała dobra tak samo powinni zrobić np.z Deborą.A umrzeć mogło by max.3 osoby :(

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

Ja też lubiłam jej śmiech razem z płaczem jej piskliwy głos.Ogólnie ją uwielbiałam

Mayte

nom dużo humoru wprowadzała ;) . Mogli dać jeszcze jakieś wątki z nią a uśmiercili ją i koniec ;/;/

Mayte

Oriana aż taka nie była. A gdyby Debora nagle stała się dobra, było by to dośc naciągane. Pozatym skoro Marfil została, to Debora była by zbędna w dalszej części filmu. Wątki były by już nudne...

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Nie prawda !!!

Mayte

Każdy ma inne zdanie, jak na mój gust, film pomału zbliża się ku końcowi, więc trzeba się pozbywać złych postaci... I dobrze, bo takie telcie mają to do siebie, że są zbyt przeciągnięte i przez to coraz mniej interesujące. Oby tutaj tak nie było :)