Podzielam twoje zdanie ;)
ps. na niektórych forach piszą,że aktorka grająca Dianę jest paskudna :| Nie wiem, może "Oni "chcą żeby aktorki grające główne role wyglądały na Miss Świata ,ale to się mija z rzeczywistością :| ( operacje plastyczne...liftingi) ehh szkoda gadać !
Nom rozumiem wiem typu Ninel conde serialowa coral z morza miłości ale bardzo lubię tą aktorkę i nie bd na nią nadawała , niech wezmą dodę.
przynajmniej Diana nie jest sztuczna tak jak doda ;/ itp . To jest moja najlepsza aktorka Diana a jak komuś żal dupe ściska i chce ją powzywać na forach to się myli bo ta krytyka jest dla ludzi spoza marginesu . Diana ma to coś ona jest ładna i tyle;)
pytanie nie do mnie :D ale się wypowiem : Gabriela również jest ładną dziewczyną ,ale zachowanie pozostawia wiele do życzenia :|
kike to szmaciarz ;/;/.
Ten dupek Kike i Sharon porwią gaby w 174 odc.
Moim zdaniem Gaby to fajna i ładna dziewczyna,ale nie ma rozumu że siedzi z kike on ją tylko poniża;/.
Wracając do diany daje tutaj link jak Diana bije się z Marfil ;p;p .
http://www.youtube.com/watch?v=MrjdzQvm5qM&feature=related
Kto chce niech sobie luknie;D .
heheeheh boskie :D:D:D
Diana się zmieniła ;) i bardzo dobrze:P niech walczy o swoje :D a co do Gaby... ehh żal dupę ściska :P
ps. w którym odcinku Diana i Marfil będą się tłukły?;> :D
To jest 177 odc . ;))) .
Hahaha i dobrze niech się nie daje , bo w początkowych odc dała się obrażać i poniżać dobrze że pokazala pazurki ; D .
Nastąpiła wielka zmiana w zachowaniu Diany porównując z początkowymi odcinkami i to na lepsze mnie się podoba ;) Chętnie zobaczyłabym kolejną telkę z jej udziałem !; )
Nom ja też ;p . Bardzo bym chciała żeby dali jakąś telke z nią ;) . Moim zdaniem bardzo fajna aktorka i ładnaa ; dd .
w ogóle ciężko znaleźć info o Alejandrze Lazcano :| ( serialowa Diana )Wiecie coś może o jej życiu prywatnym:D wiem,że jest 84' roku :P
Urodzona w ostatnim dniu roku 1984 zaczynała karierę jako ośmiolatka, od reklamówek. W 1997 zagrała w krótkometrażówce Fin de juego, a zaraz potem trafiła do telewizji, gdzie grywała w scenkach aktorskich i tańczyła w dwóch show: Bucaneros i La hora de los chavos, a później była prezenterką programu Entre pingos. W telenoweli zaczynała od małych ról w serialach Senora, Catalina i Sebastian. W Miłość inna niż mówią wcieliła się w Carlę, w Tak jak w kinie – w Sofię. Zagrała też m.in. w To jest życie, La Duda, Córce ogrodnika.