PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=409229}

Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1597
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona

powiedzieć co się stanie z Marfil ?

ocenił(a) serial na 10
Kaya1456

Marfil umrze w 184 odcinku

Kaya1456

Marfil umrze w męczarniach tzn będzie chciała otruć pedra i do kieliszka mu coś w sypie pedro to zauważy i podmieni kiliszki marfil wypije zatrutego szampana ;)w szpitalu umrze w męczarniach pojawi się jej duch i koniec z marfilitą;p

Pauliskax33

dobrze dla niej

magazynier_48

hehehe :P
bezczelna baba i dobrze jej :P

sydziuchna

ze umrze

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

ona mnie strasznie drażni
dobrze, że Pedro wreszcie się dowie i Marfil wpadnie w swoją pułapkę :D

inera

niom apo osaczonej co bedzie

Pauliskax33

Skoro jesteś tak dobrze poinformowana to powiedz mi jeszcze co się stanie z Camillą ?

Kaya1456

No żebyś wiedziała że jestem tak dobrze poinformowana!
Camila wyląduje w więzieniu,jeszcze coś??

ocenił(a) serial na 8
Pauliskax33

Ja mam pytanko :D
co będzie z Sharon :D grrrr nie cierpie tej BABY !!!!!!!!

karolina18

pojdzie chyba do psychiatryka

karolina18

Wyląduje w psychiatryku po tą akcją z mewą oraz z porwaniem Gaby,i z gazet się dowie że larry żeni się z Gaby ;)

Pauliskax33

A mewa będzie żoną Packo.??

Pauliskax33

Czegoś tu nie rozumiem, obejrzałam te dwa odcinki(183 i 184),(SPOJLER !!!!!!!! SPOJLER !!!!!!!! Nie chcesz to nie czytaj dalej !)Marfil chciała zabić Pedra i wlała mu do whisky truciznę, Pedro wykorzystując chwilową nieobecność Marfil zamienił szklanki, tak że to ona wypiła truciznę. Czy w takim razie on nie powinien iść siedzieć ? Wiem że chciała go zabić dla jego pieniędzy, ale pomimo wszystko, mógł postąpić inaczej np. zgłosić wszystko na Policję. Nie sądzę by porucznik Caine podarował mu coś takiego.

Kaya1456

Kochana, to tylko telenowela :D
jeszcze tego by brakowało żeby poświęcili uwagę Pedrowi ( jego zabójstwem na żonę:P) Chyba nie chcesz,aby przedłużyli tę telenowelę ??:>

co do porucznika... jakoś nie angażuje się zniknięciem Fiony :|