ale świnie z tego tv 4, człowiek czeka na serial, a tu sportgame leci ale w kulki lecą
no gdzie ja go nie mam skończył się ten serial Zbuntowani i lecą wiadomości Sportowe Sportgame!
było tak leciało nie igraj z aniołem potem Zbuntowani no i czekam na Osaczoną z niecierpliwością a tu nagle tv 4 zamienia się na TEDE i lecą wiadomości sportowe Sportgame, potem pogoda a potem fakty z Wrocławia co to za chała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
słuchaj to leci na tv4 , więc nie wiem jak to możliwe wiesz naprawde,ja teraz oglądam jest reklama zaraz będzie ostatnie 15 min więc nie wiem jak to możliwe
no ja wiem na jakim programie to leci bo nie przełączałam kanału cały czas mam ten sam program nie wiem co jest grane dlaczego ty masz ten serial a ja nie!
w jakim regionie Polski mieszkasz bo może to tylko w moim regionie jest jakiś problem i dlatego puścili co innego
ja mieszkam w lodzim i powiem ze leicalo wszystko po kolei najpier CCEA potem RBD i Osaczona.
dowiedziałam się , że we Wrocławiu Opolu i Świdnicy TV4 zamienia się na Wrocławską telewizję TEDE i dlatego u nas nie leci ten serial o 17.00 tylko o 10.25 rano!
no właśnie u Was leci a we Wrocławiu nie ale to niesprawiedliwe wy oglądacie 3 odcinek a ja go zobaczę jutro o 10. 20 wszystko inne leci normalnie według programu telewizyjnego tylko Osaczona nie... bo o 17.00 we Wrocławiu jej nie ma tylko jakieś Fakty lecą i Dudkiewicza gęba a potem głupi Sport i pogoda z Wrocławia a Osaczona nie leci!!! . Jest powtórka o 15.00 Nie igraj z aniołem, potem o 16.00 powtórka Zbuntowani, a o 17.00 zamiast Osaczonej leci jakieś gówno!