Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1600
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona

ale świnie z tego tv 4, człowiek czeka na serial, a tu sportgame leci ale w kulki lecą

olga_skubana

ale ten serial jest właśnie go oglądam w tv

ocenił(a) serial na 7
olga_skubana

no gdzie ja go nie mam skończył się ten serial Zbuntowani i lecą wiadomości Sportowe Sportgame!

ocenił(a) serial na 7
olga_skubana

było tak leciało nie igraj z aniołem potem Zbuntowani no i czekam na Osaczoną z niecierpliwością a tu nagle tv 4 zamienia się na TEDE i lecą wiadomości sportowe Sportgame, potem pogoda a potem fakty z Wrocławia co to za chała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

olga_skubana

słuchaj to leci na tv4 , więc nie wiem jak to możliwe wiesz naprawde,ja teraz oglądam jest reklama zaraz będzie ostatnie 15 min więc nie wiem jak to możliwe

ocenił(a) serial na 7
vanessa0005

no ja wiem na jakim programie to leci bo nie przełączałam kanału cały czas mam ten sam program nie wiem co jest grane dlaczego ty masz ten serial a ja nie!

ocenił(a) serial na 7
vanessa0005

w jakim regionie Polski mieszkasz bo może to tylko w moim regionie jest jakiś problem i dlatego puścili co innego

olga_skubana

ja mieszkam na Mazowszu i serial był emitowany.. dziwna sprawa, że u Ciebie był jakiś sport...

olga_skubana

ja mieszkam na Mazowszu i serial był emitowany.. dziwne, że u Ciebie go nie było

olga_skubana

Ja mieszkam w Katowicach i u mnie też leciało. Może w twojej kablówce operator coś namieszał?

ocenił(a) serial na 7
jolix

mieszkam we Wrocławiu i nawet nie mam kablówki!

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

ja mieszkam w lodzim i powiem ze leicalo wszystko po kolei najpier CCEA potem RBD i Osaczona.

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowana192

dowiedziałam się , że we Wrocławiu Opolu i Świdnicy TV4 zamienia się na Wrocławską telewizję TEDE i dlatego u nas nie leci ten serial o 17.00 tylko o 10.25 rano!

olga_skubana

jak to?? u mnie normalnie leci Osaczona :) co ty masz za telewizję????

nihooya

Ja mieszkam w Łodzkim i u mnie wyszytko lecilo po kolei . Pozdrawiam fanów RBD CCEA i Osaczonej .

ocenił(a) serial na 7
KasioOva

no właśnie u Was leci a we Wrocławiu nie ale to niesprawiedliwe wy oglądacie 3 odcinek a ja go zobaczę jutro o 10. 20 wszystko inne leci normalnie według programu telewizyjnego tylko Osaczona nie... bo o 17.00 we Wrocławiu jej nie ma tylko jakieś Fakty lecą i Dudkiewicza gęba a potem głupi Sport i pogoda z Wrocławia a Osaczona nie leci!!! . Jest powtórka o 15.00 Nie igraj z aniołem, potem o 16.00 powtórka Zbuntowani, a o 17.00 zamiast Osaczonej leci jakieś gówno!