Ja też nwm,ale możliwe że jakąś telke ;p . Bo po morzu miłości ma być triunfo del amor,a po nie igraj z aniołem powtórka sortilegio ;)))
oo będziesz oglądać? :D
a jednak jesteś fanem telenowel, nie wstydź się , pogadaj z nami ;)) Nie gryziemy:P
magazynier_48 a czy Ty chociaż raz nie mógłbyś sobie sam czegoś sprawdzić?skoro tak Cię to interesuje to po prostu wejdź na forum tego serialu a wszystkiego się dowiesz. Masz sto pytań na minutę!
Dziewczyny, przecież magazynier pewnie tylko udaje takiego, a wy się wkurzacie ;D haha, tak mi się wydaje. Bo czasem się zapomni i pisze normalnie.
A co jest trudnego w napisaniu słowa powiedziałem?bo mógł też napisać powieciałem,lub poleciałem na księżyc ;d ,żarcik;)
oj magazynier ty to ciągle się powtarzasz ! My nie jestesmy starymi babkami i nie mamy sklerozy :>
Ok to się tyczy do tego że:
-nie jesteśmy starymi babkami???
może do tego że:
-nie masz sklerozy ???
albo to tego że:
-ty ciągle się powtarzasz?
Sorry ale nie mogę cię zrozumieć,przepraszam ale jestem w szoku bo jeszcze nigdy się spotkałam się z takim przypadkiem jak ty;)Dziękuje za zrozumienie!;D
Pauliskax33 nie denerwuj się;) on i tak odpisze "ok"albo "aha" albo "dobra",bo nie wie, że zdanie musi mieć podmiot i orzeczenie:D. Szkoda się wysilać:P
ja się nie przejmuję ! Dzięki temu co "pisze", stwierdza... i Bóg wie jeszcze co , magazynier_48 .... poprawiam sobie humor :D:D
Ale ja się nie denerwuję wręcz przeciwnie mnie to bawi haha,bo nigdy nie spotkałam się z takim .... eh no dobra !;d
Pauliskax33 on nie odpisuje, bo zadałaś zbyt skomplikowane pytanie:) Spróbujmy coś prostszego. ej Magazynier_48 jaka u Ciebie dziś pogoda?"Acha" czy "okej"?
alesz tag jeszteźmy :D:D. ale tylko troszeczkę:D. Magazynier przynajmniej zrozumie, bo to w jego języku:). Chociaż chyba już tu nie wchodzi, bo nic się nie odzywa:D
Nie obrarzaj mniej ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj........co ty sobie wyobrarzarz?cooo?spytalam sie czebie?!hę?
Dziewczyny, a czytałyście to co on wytworzył na forum tego "trumn miłości"-jak to sam pisze-uparł się na to trumn, triunfo już za ciężko napisać:) Masakra on ma góra z 10 lat hehe, ale zadaje sto pytań na minutę jak dziecko 3-letnie:)Podziwiam użytkownika- jagodajulia, ja bym nie odpowiadała mu na te pytania, jak się kurde dowie wszystkiego to po co on to będzie oglądał w ogóle?A zresztą nie wnikam- mógłby jednak zamiast oglądania telenowel nauczyć się pisać i czytać:). No ale jemu nawet nie chce się samemu przeczytać streszczenia odcinków- bo za dużo tego jak stwierdził,to o książce na pewno nie ma mowy...