Kurcze ten Boston Public, ale szmira. Wczoraj probowalam go obejrzec, ale jakos mi nie wchodzi. Lepiej gdyby puscili te powtorki, a teraz nie ma co ogladac. Na prawde Er potrafi uzaleznic:(
no zgadzam się. Moim zdaniem, ten nowy serial jest do bani ;( A żaden inny serial nie pobije ER.
ja tam wzięłam nadgodziny w pracy żeby nie siedzieć w domu w tych godzinach i nie myśleć o tym że mi się kochane ER skończyło. a Boston Public ujdzie ale tyle razy już leciał że nie chce mi się znów tego oglądać.
Ja mam to samo ;/Próbowałam obejrzeć ten Boston Public, ale jak sobie pomyślę, że o tej porze jeszcze niedawno leciał ER ;(, to normalnie nie mogę...Nic temu serialowi nie dorówna :(
Uszy do góry :] Kto wie, może na TVN7 zaczną się powtórki od 1 sezonu. Tam często leciało ER o bardziej przyjaznych godzinach nadawania ;]
Też zaczęłam oglądać Boston Public. Zawsze słyszałam o tym serialu, ale nigdy jakoś go nie oglądałam. Moim zdaniem trochę shit :D. W połowie przełączyłam.
Tak już jest, ze zawsze porównuje jakiś serial do ER i wychodzi z tego że mało mi się podoba i to raczej się nie zmieni.