PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51380
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Kurcze ten Boston Public, ale szmira. Wczoraj probowalam go obejrzec, ale jakos mi nie wchodzi. Lepiej gdyby puscili te powtorki, a teraz nie ma co ogladac. Na prawde Er potrafi uzaleznic:(

ocenił(a) serial na 10
klaudia90210

no zgadzam się. Moim zdaniem, ten nowy serial jest do bani ;( A żaden inny serial nie pobije ER.

ocenił(a) serial na 10
dunkel

ja tam wzięłam nadgodziny w pracy żeby nie siedzieć w domu w tych godzinach i nie myśleć o tym że mi się kochane ER skończyło. a Boston Public ujdzie ale tyle razy już leciał że nie chce mi się znów tego oglądać.

ocenił(a) serial na 9
klaudia90210

Ja mam to samo ;/Próbowałam obejrzeć ten Boston Public, ale jak sobie pomyślę, że o tej porze jeszcze niedawno leciał ER ;(, to normalnie nie mogę...Nic temu serialowi nie dorówna :(

ocenił(a) serial na 10
klaudia90210

Uszy do góry :] Kto wie, może na TVN7 zaczną się powtórki od 1 sezonu. Tam często leciało ER o bardziej przyjaznych godzinach nadawania ;]

ocenił(a) serial na 10
kAwkA

Też zaczęłam oglądać Boston Public. Zawsze słyszałam o tym serialu, ale nigdy jakoś go nie oglądałam. Moim zdaniem trochę shit :D. W połowie przełączyłam.
Tak już jest, ze zawsze porównuje jakiś serial do ER i wychodzi z tego że mało mi się podoba i to raczej się nie zmieni.

użytkownik usunięty
klaudia90210

Przyznam się że Boston Public oglądałem tylko ze względu na Jerri Ryan :) bodajże ona występuje od drugiego sezonu.A serial nigdy mnie nie jakoś nie wciągnął.A wręcz zalatywał poprawnoscią polityczną jak w którymś tam odcinku murzyni skuli się łańcuchami w klasie.