PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51380
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Mam pytanie.
Co się stanie z doktor Rasgotra, z kim ułoży sobie życie?
I jeszcze co z Ray'em , bo on jest chyba w niej zakochany i co dalej?

ocenił(a) serial na 9
informalgirl

Neela przez jakiś czas w sezonie 13 będzie trochę z Gatesem, ale związkiem tego nie można nazwać. Cały czas buja się pomiędzy Ray'em, a Ton'ym i nie wie którego wybrać. Ray jest w niej zakochany, pod koniec 13 sezonu ma wypadek. W 15 sezonie Neela opuści CGH i wyjedzie do Raya. Będa żyli długo i szczęśliwie ;)

ocenił(a) serial na 10
moniek_sz

W sumie to w 15 sezonie nie całują się ani nic, tylko uśmiechają się do siebie, a potem tylko przez kamerkę internetową widać jak Ray pomagał jej wnosić pudła. Może nie jest wprost powiedziane, że są razem, ale można się zorientować, że jego wybrała.

Kristen

Dziękuje ;)

informalgirl

a w którym to jest dokładnie odcinku , pamietacie może?

ocenił(a) serial na 9
informalgirl

W 20 "Shifting Equilibrium", Nella odchodzi z CGH i wyjeżdża do Raya, a w kolejnym 21. "I Feel Good" pokazują ich w komputerze.

moniek_sz

dziekuje :)

informalgirl

a w ogole przez 14 sezon i 15 Ray jest wspominany ?
Nella o nim myśli czy coś?

ocenił(a) serial na 9
zuzix_9

No wspominają coś o nim. Chyba w odcinku 4 Katie nosi pudło i zbiera prezenty dla niego. Obwinia ona tez Nelle o to co się stało. Na początku sezonu Morris i Pratt opróżniają jego szafkę i nie pozwalają jej zająć nowemu stażyście.
Rzadko go pokazują, częściej o nim po prostu mówią. Może ktoś inny opisze Ci to dokładniej, bo ja zbyt uważnie wątku Nelli i Raya nie śledziłam.

zuzix_9

Ray pojawi sie w jednym odcinku już po wypadku, będzie miał nowe protezy. Trochę z Neelą sobie pogadają, trochę powspominaja i będzie maly pocałunek. Ona zanim pojedzie do Raya będzie jeszcze z jednym lekarzem. A swoją drogą to takiego cielaka jak Neela to chyba nigdy w tym serialu nie było, lubię wątek Neeli i Raya ale ona sama jako postać jest bardzo męcząca. Zero emocji, nawet jak mąż jej zginąl to uroniła kilka łezek, jak zobaczyłą raya po wypadku to się tylko skrzywiła. Do tego to jej miotanie się między facetami, nawet to zakończenie mnie nie satysfakcjonuje bo nie ma jasnej deklaracji czy oni sa znowu współlokatorami czy parą.