PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51376
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

..........

ocenił(a) serial na 10

dzisiejszy odcinek był fajny (jak wszystkie). Nie pamiętam odcinka ER, który by mi sie nie podobał. Ale coś sie porobiło z tym klimatem z 5 i 6 serii. Brakuje mi Carol, Lucy :(. tak widocznie ma być. Całe szczęście, że TVN puszcza to codziennie bo dzień bez ER to dzień stracony :]. Z jakiej strony ściągacie odcinki? Ja próbuje eMulem, ale coś go zmuliło i nie idzie mi to. I jeszcze jedno pytanko: jak uruchomic filmiki ze strony www.kellie.com. Potrzebny jest Real player???

użytkownik usunięty
karcia_3

no..bez carol to nie to samo, ale dzisiejszy odcinek był super(juz to gdzies pisałam) a szczególnie słodkie i wzruszajace były oswiadczyny marka;)))popłakałam sie;)))i biedny ten maluszek, czy on był prawdziwy??

użytkownik usunięty

Czy ktoś wie jaki tytuł ma piosenka z odcinka "sand and water" , która leci tak pod koniec jak chrzczą tego zmarłego noworodka i kiedy Kerry intubuje kobietę?

użytkownik usunięty

jest to piosenka "sand and water" beth nielsen chapman...dziwna zbierznosc tytułów

użytkownik usunięty
karcia_3

Tak, jak pobierasz filmiki z www.kellie.com musisz miec do odtwarzania real one player - na innym nie chodzi ;]

Alien.

użytkownik usunięty

Czy ktoś wie jaki tytuł ma piosenka z odcinka "sand and water" , która leci tak pod koniec jak chrzczą tego zmarłego noworodka i kiedy Kerry intubuje kobietę?

użytkownik usunięty

Na jednej stronce o ER pisze, że : Beth Nielsen Chapman - Greatest Hits.
Ale coś mi sie zdaje, że to tylko nazwa albumu tej wykonawczyni, która śpiewała piosenke w 'Sand and Water' ;p;p

Alien.

użytkownik usunięty

Nie, sorki ;]
Właściwie ta piosenka nazywa się 'Sand and Water' i jest wykonywana właśnie przez tom Beth Nielsen Chapman ;p
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000002NDY/tonyserpage/102-3035347-514094 7 [www.amazon.com/exec/obi ...]

Alien.

ocenił(a) serial na 9
karcia_3

Niestety, eMule idzie wolno.. Chociaż zależy, ja ściągnełam w 2 dni 3 odcinki ale komputer chodził w zasadzie non stop.. A co do odcinka to był świetny :) 7 seria na początku zachowuje klimat poprzednich, według mnie oczywiście :], potem pojawia się już wątek matki Abby i już jest mniej ciekawie.. Ale zalezy kto co lubi :]

użytkownik usunięty
Olaa

e tam ja tam lubie odcinek kiedy carol wraca z randki z toby i pojawia sie doug i wtedy jest yen pocałunek iiiiiiiiiii...

użytkownik usunięty

Kerry znów mnie zaskoczyła. Zawsze uważałam ją za osobę twardą,niedostępną, nie okazującą uczuć. taka prawdziwa szefowa. a dzisiaj bardzo przejeła się Deb i jej ciążą.

użytkownik usunięty

niom, tak ładnie powiedziała "kochanie"
a wiecie kto jest ojcem dziecka;)))
ten pielegniarz z "ojomu" no i teraz ja jej sie nie dziwie ze rodzicie beda wkurzeni...chinka i murzyn=)a jakie bedzie dziecko??
ps. kerry tez bedzie matka;DDDDalbo jak kto woli ojcem;DDD

ocenił(a) serial na 10

Serio z tym z "ojomu". Miał całkiem niezła klate ;]. Wiecie moze z jakiej striny sciągnąć Real Playera??

użytkownik usunięty
karcia_3

no klate miał swietna i temu sie nie dziwie i zreszta byc cały ekstra...wart grzechu;DDD

ocenił(a) serial na 10

Ściągnełam :}. Jak wam sie podobał dzisiejszy odcinek, bo mi bardzo. Szczególnie sceny z Mallucim (fajne włosy :]) i wogle lubie jego poczucie humoru, Carter z tym chłopczykiem tak kochaniutko i reakcja Abby :). Aaa i jeszcze jak dr. weaver dostała samolocikiem :D. Czyżby Benton miał odejśc z serialu? Niedobrze....

użytkownik usunięty
karcia_3

nie teraz na pewno nie odejdzie...gdzies pod koniec 8 czy cos takiego...
ten samolocik heh...i jeszcze jak sie bidok malucci wywalił ojjj musiało bolec...albo ten tekst:doktor dave 14, 0 umarłych (czy cos takiego)...hihihi

użytkownik usunięty

ten samolocik był super;P i jeszcze ten tekst Kerry do Malucciego:"dorośnij wreszcie";)

użytkownik usunięty
karcia_3

a dzisiejszy jeszcze lepszy!! teksty typu:bezczelna mała gnida albo wredny mały wypierdek;P po prostu mna wstrzasneły i to swietne naduzywanie słowa mały...zal mi luki...ma przesrane tak z lekka...
aha i jedno pytanie: to abby bedzie wpierw w luka a pozniej z carterem??myslałam ze na odwrót...i to jak carter patrzył sie na abby z takim wyrzutem zawodem...straszne...

ocenił(a) serial na 10

Nom chyba bedzie najpierw z Luką. Szkoda mi Cartera dziś było, on się namęczył zeby uratować tą dziewczyne a potem przyszła jakas chinka i ją zastrzeliła :/.On to ma pecha.

użytkownik usunięty
zbuntowana6

no mi tez go szkoda..;( ale ładnie zrobił z tym sercem pomyslał...lubie cartera który zawsze znajdzie jakis sposób by kogos uratowac..;)))

użytkownik usunięty
karcia_3

wiecie że Ostry Dyżur jush siem powoli kończy i zaczyna sie modlić żeby TVN albo inny kanał puścił od poczatku całą serie..a szczególnie te z Clooneyem(doug ross) i Carol bo one sa poprpstu miodziooooo

ocenił(a) serial na 10

jak sie konczy...przynajmniej do konca 8 serii bedzie szło, a to przeszło z 2 miesiace czasu...o matko ja nie przezyje bez ostrego dyzruru ani dnia roboczego aaaaa

ocenił(a) serial na 10
Wilma_2

ja też nie mogę żyć bez Er ... chyba jestem uzależniona od tego serialu;P zawsze jak nie mogłam obejrzeć jakiegoś odcinka to nagrywałam, potem wieczorkiem oglądałam i następnego dnia kasowałam , żeby nagrać kolejny odcinek :) ale ostatnimi czasy zaczęłam nagrywać wszystkie odcinki po kolei ;D tylko sporo kasy idzie na kasety:P kurczę ja to bym chciała mieć te wszystkie sezony Er, które są dostępne na DVD... ale one są niestety dosyć drogie:'( . No cóż może kiedyś sobie kupię...

ocenił(a) serial na 10
mroofkaa

ja tez bym chciała je wszystkie miec!! ale nawet gdybym miała kase to tylko 3 serie sa wydane, a ja chce wszystkie i dlatego z kolezanka postanowiłysmy ze po połowie bedziemy sciagac wszystkie odcinki a pozniej nagrywały na płytki;DDDtylko jak na razie ten chory emulak nie idzie.....grrrrrrrrrr

ocenił(a) serial na 10
mroofkaa

ja tez bym chciała je wszystkie miec!! ale nawet gdybym miała kase to tylko 3 serie sa wydane, a ja chce wszystkie i dlatego z kolezanka postanowiłysmy ze po połowie bedziemy sciagac wszystkie odcinki a pozniej nagrywały na płytki;DDDtylko jak na razie ten chory emulak nie idzie.....grrrrrrrrrr

ocenił(a) serial na 10
mroofkaa

użytkownik usunięty
Wilma_2

http://www.the-realworld.de/modules.php?name=ed2k&op=Category&cid=1&csid=55 [www.the-realworld.de/mo ...] tu masz odcinki Er-sezon 1

ocenił(a) serial na 10

No dzisiejszy odcinek był super. Szkoda Luki. NAprawde go lubie. Wogóle jak dla mnie jest strasznie przystojny. I ma taką seksowna złośc w oczach :D. Nawet fajnie, że będzie z Abby chociaz kiedyś jej nie lubiłam. A co do odcinków to ściągam z tej strony z 6 serii eMulem i wprawdzie jakoś idzie, ale strasznie powoli :(. ALe może kiedyś sie doczekam.

karcia_3

Ja też uważam ,że dzisiejszy odcinek ER był świetny!! Troche żal mi sie zrobiło Luki po tym gdy zmarł człowiek, którego pobił. Moim zdaniem jednak troszeczkę go poniosło-wydaje mi sie że wyszedł poza granice obrony własnej.Podobała mi sie tez reakcja Cartera gdy zobaczył że Abby jest z Luką....

ocenił(a) serial na 10
honey_16

no troche przesadził...pewnie bał sie ze moze stracic abby tak jak swoja rodzine...smutne;(( i ta reakcja cartera była serio bardzo fajna:)

ocenił(a) serial na 10
Wilma_2

A co zrobił, bo sobie nie przypominam?? :P

ocenił(a) serial na 10
zbuntowana6

no sie na abby tak popatrzył jak zobaczył ze była z luka;DD

użytkownik usunięty
karcia_3

Generalizując, jestem zmuszony oznajmić, iż wyglądasz mi na nafaszerowaną nazistowskimi ideami, cienką jak zupa więzienna maciorę! Główkujesz, jak cep na procesorach... w dodatku jesteś noszoną przez bandę pedałów babą-jagą z pizdy nosorożca, a twoja stara ma taki przebieg, że już jej pierdolneli pomnik pod spożywczakiem! Pij sraczkę, a twoją starą wyjebali z banku spermy bo podpijała!! Ty latawico! Jesteś kupą i leniwą Zuzią, a twój stary jest żonem, a stara mężą!! Jebie ci spod paznokci gorzej niż z murzyńskiej chaty po obiedzie... w dodatku jesteś zafajdaną przez waginę z mackami powsinogą co oddaje mocz na swoich rodziców, a twoja stara targa dzyndzel jak pies surowy boczek!!! Jesteś niedokochaną przez sparaliżowaną azerbejdżańską kurwę mysią cipą! Bilansując, jestem zmuszony stwierdzić, iż wyglądasz mi na niewydymaną w otwór gdzie wychodzi sraka przez bandę pedałów, kałowatą pokarkę z Gałkowa Wielkiego! Jesteś czerstwą, syfiastą prukwą z Burkina Faso!!! Pieprz się z kubusiem puchatkiem, ty szurnięta meduzo z gównem na mordzie!!!

użytkownik usunięty

Suuuper... :|. Tylko nie wiem co to ma być. Jak chcesz sobie ulżyć to walnij taki tekścik na forum dla ludzi o twoim poziomie inteligencji, bo naprawde nie masz czym szpanować. Dzieci w przedszkolu też klną :/.......

Na nikim to wrażenia nie zrobi! to jest forum na którym sie NORMALNIE pisze na temat ER i niewiem czym tu szpanowac!! głupimi tekstami !! zgdzam sie z moją poprzedniczką!!!z takim tekstem to wyjedz sobie do twoich koleżanek lub kolegów!!!!

a co do piosenek moze z was ktos wie jaki tytul ma pisoenka i kto spiewa z odcinka w ktorym Carol pojechala do Rossa? na koncu?? i prpozycja chodzcie napiszemy do tvn masowo im zapchamy skrzynke zeby po 8 puscili WRESCIe4 tez dalszy sezon czyli 9!!! bo MAM DOSYC JUZ POWTOREK ZESTARZEJE SIE ZUPELNIE i co na starosc bedzie laskawa polska tv puscic wreszcie dlasze zezony:/ zacofani mamy byc do konca juz?