Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51509
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

14 sezon

ocenił(a) serial na 8

Jestem pełna podzwiu, że doczekalismy się w polskiej telewizji sezonu 14 Ostrego dyżuru, który będzie emitowany już od 1 października ;)
Polsat wkońcu docenił fanów, i należy im się podziękowanie ;)

ocenił(a) serial na 10
A5000

Docenił??!! o 14.45 to on może puścić flashforward zanim poleci w amerykańskiej TV, tylko, że tak normalny człowiek tego nie zobaczy bo po prostu albo jest w pracy albo w szkole. Polsatowi należy się niezły ochrzan, a nie podziękowanie!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
er_fan

wydaje mi się że najważniejsze jest to że wkońcu emitowany jest sezon, zawsze można nagrać sobie odcinek - ja tak robię i oglądam go kiedy mam czas.
W najprostszym i najstarszym video istnieje timer, a nie wierze w to że Polacy już pozbyli się takiego sprzętu i zamienili wszystko na DVD.
Jeśli tak, to na DVD równiez można nagrać.
Dlatego ja nie widze żadnego problemy w godzinie emisji, na którą wielu ludzi narzeka. Trzeba znaleźć rozwiązanie i tyle.

ocenił(a) serial na 10
A5000

od października tego roku?
A co z tym 13 sezonem co teraz puszczają...?

dunkel

30 września jest ostatni odcinek 13 sezonu a potem, co było do przewidzenia, zostanie puszczony sezon 14 :D
Co mnie bardzo cieszy:D

ocenił(a) serial na 10
fankaserialuER

to 13 sezon jest taki krótki??
A w 13 sezonie Abby i Kovac wezmą ślub?

ocenił(a) serial na 8
dunkel

Tak, w tym sezonie wezmą ślub i to chyba w najbliższym tygodniu.

ocenił(a) serial na 10
A5000

Każdy sezon jest taki krótki? A gdzie mogę obejrzeć poprzednie sezony? Macie jakieś linki.?

ocenił(a) serial na 8
dunkel

Sezony wcale nie są takie krótkie, tak się wydaje.
Z pewnością na chomikuj.pl znajdziesz coś, a jak nie to proponuje poszukac linków ze wczesniejszych postów poniewaz wiele osób wysyłało i to do każdego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
A5000

Jak to 13 sezon jest krótki??!!!

13 sezon jest najdłuższy od czasów 1( 26 epizodów) i liczy 23 odcinki. Wszystkie pozostałe sezony mają po 22 odcinki, z wyjątkiem 14, który ma ich "tylko" 19. Ile sezon powinien mieć odcinków waszym zdaniem skoro 23 to mało??

er_fan

skąd macie takie info przecież oficjalna ramówka Polsatu jeszcze nie wyszła ?

ocenił(a) serial na 8
NATIOREIRO

na telemagazyn.pl jest już ramówka na najbliższy czas, także to sprawdzone informacje.

A5000

tak to prawda ale teraz jak wyszła oficjalna ramówka można być dopiero pewnym czy nie zmienili planów to tak jak z tym 13 sezonem co miał być w czerwcu a w końcu jest w wrześniu,

ważne że Polsat nie zaprzestał i będzie 14 sezon tylko godz: 14:45 nie jest najlepsza. szkoda, że nie przesunęli na 17:00 więc od 1 października 14 sezon ER :).

NATIOREIRO

bez rannych powtórek będzie 14 sezon też niestety :(

ocenił(a) serial na 8
NATIOREIRO

Fakt, godzina nie jest najlepsza ale tak jak wcześniej pisałam, możliwość nagrywania istnieje cały czas ;)

A5000

ja nie mam żadnego timera czy DVD z funckją nagrywania... Ale ważne że
będzie. Oglądam po ostatnie 15 minut filmu i mniejwiecej wiem cio sie
dzieje;p

A5000

Co z tego, że puścili? Te ostatnie sezony (2-3) to porażka. Nie mają nic wspólnego z pierwszymi. Zrobiła się z tego jakaś "Moda na sukces" w wersji szpitalnej.

Mavelius

Mnie się tam podobają te ostatnie sezony... Może są inne niż poprzednie, ale jakby było ciągle to samo to też było by nudno... Nowe postacie są całkiem ciekawe a stare wcale nie zeszły na boczny tor, więc miło się ogląda:D Ja się cieszę że jestem w takiej sytuacji, że mogę oglądać:D

fankaserialuER

No tak bo z serialu dla wszystkich zrobił się tasiemiec ze łzawymi historyjkami dla kobiet.

ocenił(a) serial na 10
Mavelius

Ja uważam, że dobrze , że zmieniają się osoby, bo to by było jak w modzie na sukces, wszyscy tacy sami, nie starzeją się tylko czasem dojdzie jakaś inna...

ocenił(a) serial na 8
A5000

Ja tez sie ciesze, ze polsat jednak robi nam te przyjemnosc i emituje er:) mam dla Was tylko jedna rade: nie wchodzcie na wikipedie w strone o serialu, bo ja (debil) to zrobilam - chialam sobie poczytac o bohaterach i dowiedzialam sie paru bardzo nieprzyjemnych rzeczy ;]

ocenił(a) serial na 9
joy_

i tym wlasnie zachecasz, zeby wejsc na wikipedie jednak:D

ocenił(a) serial na 9
A5000

No wlasnie ta godzina jest do du.py:/ zaczyna sie rok akademicki i pi.pa:D

ocenił(a) serial na 9
klaudia90210

a mnie godzina odpowiada:)

za krótki za krótki za krótki

ocenił(a) serial na 10
eliza007

Godzina mi też jako tako nie odpowiada,ale ktoś tam napisał do polsatu i dostał taką odpowiedź:

Witam,
Na chwilę obecną nie planujemy zmiany godznine emisji tego serialu.
Cenimy sobie wysoko Pana zaangażowanie i opinię wynikającą z oglądania naszych przekazów. W związku z tym Pana głos w sprawie godziny emisji serialu "Ostry dyżur" zostanie przekazany do Zarządu oraz Działu Planowania Programowego.

Czyli jak na razie nici ze zmianą godziny.
Ja polsatowi jestem bardzo, bardzo wdzięczna, ze W OGÓLE puszczają ten serial.

ocenił(a) serial na 10
Lorraine

Jak już kiedyś mówiłam wydaje mi się że puszczą serię do końca, i mam nadzieję że od razu poleci ostatnia, a później na 1000% zrobią powtórki. Tak więc niestety trzeba czekać:)

kala19

Ale podziękujmy wszystkim, którzy oglądają a potem streszczają odcinki dla tej części, której nie jest to dane:D

ocenił(a) serial na 10
fankaserialuER

Ja oglądałam wszystko po angielsku, bez napisów, więc teraz dowiaduje się tego, czego nie zrozumiałam:)a oglądam bo nie mogę znaleść pracy a studiuje zaocznie, więc jestem z jednej strony szczesliwa, a z drugiej bez kasy:)