Pamiętajcie, że ostatni odcinek zaczyna się o 13.45 a nie jak zawsze 14.45. Żeby się ktoś nie walnął i nie musiał zaczynać oglądać od połowy :)
pamiętajcie też że 30 listopada w pon będzie odcinek specjalny ER Retrospective z wywiadami i wspomnieniami aktorów z ER o 14:45 nie przegapcie :)
dzieki za przypomnienie, pewnie zaczęła bym ogladac o stałej porze i kicha a tak juz wiem że będzie wczesniej :-)
I koniec Er ;( pozostaje nam tylko sciaganie starych odcinkow i wspominanie. Penie jutro znowu sie porycze:D
Definitywny... + jeszcze smaczek w poniedziałek.
Ogólnie mówiąc to czuje się jak 5 letnie dziecko, któremu zabrano ulubioną zabawkę. Kurde dziwne, bo wiedziałam, że pewnie smutno mi się zrobi, gdy skończy się ten odcinek, ale nie wiedziałam, ze tak bardzo.
Kiedy się zaczynał i w tle ta stara muzyczka to aż dreszcze mnie przeszły :) I te zakończenie...
ja też nigdy nie zapomnę Er. to był wspaniały odcinek.i fajnie że zaczynał się "po staremu" ciężko będzie się teraz odzwyczaić.będe tęsknić za Morrisem, Frankiem, Neelą,Simonem, Carterem i innymi. czekam na powtórki mam nadzieję że będą (w tym roku to na pewno nie ale w przyszłym może)
"Zarówno premierowe jak i powtórne emisje seriali na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy ponownie emitować serial "Ostry dyżur".
Na dzień dzisiejszy powtórna emisja "Ostrego dyżuru" nie jest uwzględniona w naszych najbliższych planach emisyjnych.
Do Działu Kontaktów z Widzami trafia dużo listów z ciekawymi propozycjami programowymi i chcąc pomóc naszym widzom, przekazuję wszystkie Państwa głosy do Działu Handlowego i Działu Planowania Programowego.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe. " <--- taką
"Zarówno premierowe jak i powtórne emisje seriali na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy ponownie emitować serial "Ostry dyżur".
Na dzień dzisiejszy powtórna emisja "Ostrego dyżuru" nie jest uwzględniona w naszych najbliższych planach emisyjnych.
Do Działu Kontaktów z Widzami trafia dużo listów z ciekawymi propozycjami programowymi i chcąc pomóc naszym widzom, przekazuję wszystkie Państwa głosy do Działu Handlowego i Działu Planowania Programowego.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe. "
<--- taką odp dostałam od Polsatu na temat powtórek ER.
Mi będzie brakowało tych żartów Franka, o! I tych scen z Morrisem, gdzie zawsze musi coś śmiesznego zrobić lub wypalić nagle jakąś głupotę :)
no to załamka :-\ trzeba mieć nadzieję że sporo ludzi napiszę w sprawie powtórek albo pobrać z sieci ( co przy moim powolnym necie może zając mi resztę życia)
Ja jestem ta, która się wkopała: ustawiłam VHS-a jak zwykle i teraz mam ostanie 10 minut NAJOSTATNIEJSZEGO odcinka... Prawda, ze mi ktoś opowie, jak skończyły się wątki Sam i tej matki po przeszczepie serca?!