PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51380
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

27 listopada

ocenił(a) serial na 9

Pamiętajcie, że ostatni odcinek zaczyna się o 13.45 a nie jak zawsze 14.45. Żeby się ktoś nie walnął i nie musiał zaczynać oglądać od połowy :)

AndyMichno

pamiętajcie też że 30 listopada w pon będzie odcinek specjalny ER Retrospective z wywiadami i wspomnieniami aktorów z ER o 14:45 nie przegapcie :)

AndyMichno

dzieki za przypomnienie, pewnie zaczęła bym ogladac o stałej porze i kicha a tak juz wiem że będzie wczesniej :-)

ocenił(a) serial na 7
AndyMichno

To już jutro.Ostatni odcinek , szkoda ja nigdy nie zapomnę ER.pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
AndyMichno

I koniec Er ;( pozostaje nam tylko sciaganie starych odcinkow i wspominanie. Penie jutro znowu sie porycze:D

użytkownik usunięty
klaudia90210

To już jest definitywny koniec tego serialu ?

ocenił(a) serial na 10

Definitywny... + jeszcze smaczek w poniedziałek.
Ogólnie mówiąc to czuje się jak 5 letnie dziecko, któremu zabrano ulubioną zabawkę. Kurde dziwne, bo wiedziałam, że pewnie smutno mi się zrobi, gdy skończy się ten odcinek, ale nie wiedziałam, ze tak bardzo.
Kiedy się zaczynał i w tle ta stara muzyczka to aż dreszcze mnie przeszły :) I te zakończenie...

ocenił(a) serial na 10
Lorraine

ja też nigdy nie zapomnę Er. to był wspaniały odcinek.i fajnie że zaczynał się "po staremu" ciężko będzie się teraz odzwyczaić.będe tęsknić za Morrisem, Frankiem, Neelą,Simonem, Carterem i innymi. czekam na powtórki mam nadzieję że będą (w tym roku to na pewno nie ale w przyszłym może)

ocenił(a) serial na 10
wolvi24

"Zarówno premierowe jak i powtórne emisje seriali na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy ponownie emitować serial "Ostry dyżur".
Na dzień dzisiejszy powtórna emisja "Ostrego dyżuru" nie jest uwzględniona w naszych najbliższych planach emisyjnych.

Do Działu Kontaktów z Widzami trafia dużo listów z ciekawymi propozycjami programowymi i chcąc pomóc naszym widzom, przekazuję wszystkie Państwa głosy do Działu Handlowego i Działu Planowania Programowego.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe. " <--- taką

ocenił(a) serial na 10
wolvi24

"Zarówno premierowe jak i powtórne emisje seriali na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy ponownie emitować serial "Ostry dyżur".
Na dzień dzisiejszy powtórna emisja "Ostrego dyżuru" nie jest uwzględniona w naszych najbliższych planach emisyjnych.

Do Działu Kontaktów z Widzami trafia dużo listów z ciekawymi propozycjami programowymi i chcąc pomóc naszym widzom, przekazuję wszystkie Państwa głosy do Działu Handlowego i Działu Planowania Programowego.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe. "

<--- taką odp dostałam od Polsatu na temat powtórek ER.

Mi będzie brakowało tych żartów Franka, o! I tych scen z Morrisem, gdzie zawsze musi coś śmiesznego zrobić lub wypalić nagle jakąś głupotę :)

ocenił(a) serial na 10
Lorraine

no to załamka :-\ trzeba mieć nadzieję że sporo ludzi napiszę w sprawie powtórek albo pobrać z sieci ( co przy moim powolnym necie może zając mi resztę życia)

wolvi24

Ja jestem ta, która się wkopała: ustawiłam VHS-a jak zwykle i teraz mam ostanie 10 minut NAJOSTATNIEJSZEGO odcinka... Prawda, ze mi ktoś opowie, jak skończyły się wątki Sam i tej matki po przeszczepie serca?!

AndyMichno

No to właśnie się walnęłem: ustawiłam VHSa jak zawsze i mam ostatnie 10 minut NAJOSTANIEJSZEGO odcinka! Prawda, że opowiecie co było? Ta matka z przeszcepem - czy przeżyła? a jeśli nie, to co z córeczką? I co zdecydowala Sam?