Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51508
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

9 sezon

ocenił(a) serial na 10

czy 9 sezon był emitowany w tv na tvn lub polsacie? W internecie udało mi się znaleźć tylko wersje z napisami, a z lektorem to jednak większy komfort oglądania.

iksja

sezon 9 jest do kupienia na dvd np w empiku z polskimi napisami bez lektora a w polskiej tv nigdy tego sezonu nie było wiec nie ma możliwości na razie oglądnięcia z lektorem 9 sezonu chyba ze któraś stacja w końcu zakupi ten opuszczony sezon.

ocenił(a) serial na 10
iksja

ja też znalazłam tylko z napisami, właśnie jestem w trakcie oglądania, bo to jedyny sezon, którego nie widziałam.
ale mam przy okazji pytanie: są gdzieś może wszystkie odcinki tego sezonu? bo na tych stronach, które ja widziałam, jest ich tylko 17, a chciałam obejrzeć do końca.

ocenił(a) serial na 10
fleUr_henry

Na stronie filestube.com wybierz sobie zaawansowane wyszukiwanie, wybierz serwer fileserve.com i wpisz er s09e18 - pokażą Ci się pliki z 'ws' w nazwie po około - tradycyjnie - 350MB. Sam ściągałem z tych serwerów cały sezon. W kilku odcinkach nie mogłem dobrze dopasować napisów polskich ale to były 2-3 odcinki w końcówce samej.