Czy ktośmi może powiedzieć czy Abby i Luka będą ze sobą tak na poważnie i na dłużej??? Tylko jak nie to nie piszcie dlaczego...
Coś tam się będzie między nimi dziać, ale nie jestem pewna, czy to długo potrwa...
Abby chyba później będzie z Careterem, ale też nie na długo, bo on zakocha sie w Kem. Na pewno będzie super=]=]
Abby i Carter będą ze sobą w 9 sezonie napewno, w 9 sezonie umrze takze babci Cartera :( ale to mi sie ich związek niepotrwa długo góra do konca 9 sezonu. Pozniej zakocha sie niewiem jak ma na imie ale wiem ze w 10 sezonie bedzie miał z nią dziecko. Pozro:)
beda mieli dziecko!! szok!! o matko ciekawe to bedzie;DD
i ja tez mysle ze ich zwiazek nie potrwa długo bo juz gdzies w 8 sezonie kovac miał taka blondyne...
Hm, dziecka nie bedzie. Dziecko umrze w lonie matki ;/ A Carter pozna ja w w 10 sezonie w Afryce.
Abby bedzie z luka dosc dlugo, ale pod koniec 8 sezonu zerwie z Luka, bo zacznie cos czuc do Cartera. Pozniej beda razem, a w 10 sezonie sie rozstana.
Zagmatwane to... według mnie to związek Abby i Kovaca jest tai sztuczny. Nic się nie dzieje, tylko pokazują sceny w hotelu.