Obejrzałam dzisiaj tylko kawałek odcinka i chciałabym wiedzieć, o co oni się pokłócili. I czy się już rozstali. Z góry dziękuję!!
wogole to ja nie wiem co dzis Luke ugryzlo traktowal ja jakby mu na niej niezalezalo ,mialam go za innego faceta:/
Nom dzisiaj był wyjątkowo chamski, a szególnie ten tekst "nie jesteś miss świata", a Abby powiedziała coś w stylu "jesteś mężem wampira" :). W sumie to chyba dobrze, że sie rozstali bo nie pasowali do siebie. Czy ta kelnerka będzie z Luką?? Bo wydaje mi sie, że to ta cała Julie Delphy. Aha i przeraził mnie widok Rogera. Troche jak neandertalczyk, ale ogólnie to szkoda Reesa :(
NO WYRAŹNIE TAK. POKŁÓCILI SIĘ I CHYBA ABBY BĘDZIE Z CARTEREM. DZISIAJ OBOJE (ABBY I KOVAC) BYLI W ZŁYCH HUMORACH I SIĘ POSPRZECZALI. PO PROSTU ABBY JEST JAKAŚ DZIWNA. MYŚLAŁAM ŻE JEST INNA, ALE SIĘ MYLIŁAM. ONA MA WIĘKSZE ZAUFANIE DO JOHNA NIŻ DO LUKI.
Ona szukała moim zdaniem tylko pretekstu.Poszli do knajpy,ona cały czas robiła fochy,awanturowała się,ze radził koledze którego ojciec był chory na raka,a nie zajmował się nią.Potem na niego najezdała,chyba sama nie wiedziała o co.
niezla haja byla, LOL. Fajnie sobie nawrzucali. hasla byly chamskie, ale smieszne ;)
marisa chyba ty to jakos inaczej odebralas ale twoje prawo:) Luka zachowywal sie jakby nie zalezalo my na niej , a z tym gostkiem w barze to ladnie gadalo sie o o prostacie przy piffku smiejac sie i dziwne ze w jezyku chorwackim( odebralam to tak jakby specjalnie gadal w tym zeby nikt sie nie skapowal o czym gada zwlaszcza Abby
Abby nie bylo w srodku wiec to raczej nie chodzilo o to zeby nie wiedziala o czym rozmawiaja, poza tym sama sie prosila zeby z nia zerwal, przeciez wiadomo ze woli Cartera, chyba nie ma co zalowac Abby... teraz i tak bedzie szczesliwa z Johnem, to Luka jak zawsze zostaje sam... dobrze jej powiedzial :P pieknoscia swiata nie jest :]
Jest bardzo ladna. i smieszna w dodatku ;) by the way, zasluguje na obydowch :P
E tam ja uwazam,że Luka się dobrze zachowywał,a ona odstawiała kaszankę.Umawiała się z Carterem na boku,a kiedy zerwali to od początku coś miała-że nakompie gra,że knajpa nie ta.Chciała zerwać bo jej się Carter podoba-tak myślę.Poza tym nie sądzę,żeby oboje darzyli się wielką miłością.
Luka miał rację jak powiedział, że ona nie potrafi się z nim cieszyć. A to nie może być taka cecha jej charakteru, bo przecież z Carterem zawsze jej jest tak wesoło :( I żeby mówić mu, że jest mężem upiora?! Toż to kompletny brak serca!!
odpowiedziala mu tak, bo on powiedzial, ze nie jest miss swiata. no dziekuje bardzo za takie haslo :| Z carterem zawsze jest smiesznie, chocby jak wczoraj chcieli zmienicte akwarium ;DDDD
a jaki tytul mial ten odcinek bo mi w tym tygodniu nie dzialal tvn i nie widzialam tego odcinka nad czym bardzo ubolewam!! a poza tym ja uwarzam ze Luka i tak byl slodziutki i zaje*** wygladal w baseballowce. czy oni sie pozniej nie zejda?? bo pamietam ze cos takiego bylo ale mozliwe ze mi sie pomylilo!! prosze o odp!!
Hm, z tego co wiem, to zamieszkaja jeszcze razem na jakis czas, poniewaz Abby zostanie pobita przez swojego sasiada. Bedzie bala sie mieszkac u siebie, wiec Luka sie nia zaopiekuje :)
Błagam niech mi kt0os powie jaki tytul mial ten odcinek w ktorym sie rozstali bo chce sobie go sciagnac!! zaraz sie poplacze!! normalnie lipa!! odpiszcie pliz!!!
Ona nie zasługuje ani na jednego, ani na drugiego. Zreszta slyszalam, ze ona z John'em sie bedzie klocic i tez sie rozstana. Nasz Carter'ek bedzie mial fajna laske w 10 sezonie(chyba), ktorego szanowny TVN nie ma zamiaru nam puscic..;((((
No bo nie jest miss świata!Nic jej takiego nie powiedział.A to co ona powiedziała,że jest mężem upiora to dopiero było chamstwo.On zasługuje na kogoś lepszego.
No i co? Chyba haslo Luki bylo bardziej chamskie :| Dziekuje bardzo za faceta, ktory mi gada tatkie cos. A ona powiedziala Luce, ze jest mezem upiora, dlatego, ze chciala mu sie odwdzieczyc za jego haslo. Nie dziwie sie jej, ze tak mu powiedziala... Oboje do siebie raczej nie pasowali i koniec. Ona pasuje do Cartera i koniec :P
To skoro ty bys też tak zbluzgała faceta o takie hasło to Abby i Tobie gratuluję dobrego samopoczucia.
A na jej miejscu mialabym siedziec z zalozonymi rekami i sluchac jak mowi, ze nie jestem ladna? To ja Luce gratuluje dobrego samopoczucia :P
Nie wydaję mi się, że by z tym "Nie jesteś miss świata" chodziło mu o jej wygląd. Raczej o zachowanie. Bo faktycznie Abby zachowywała się jak jakaś urażona księżniczka. Nie doceniała tego, co ma i to straciła. Niech sobie idzie do Cartera ;)
Co ma wspolnego miss swiata z charakterem? Chyba tylko wyglad sie liczy przy wyebieraniu miss... Luka pozniej powiedzial, ze zachowuje sie jak ksiazniczka. Chamscy byli do siebie. Tyle w temacie :P
Chyba rozumiesz to zbyt dosłownie. On równie dobrze mógł powiedzieć, że nie jest pępkiem świata i to by w tym kontekście znaczyło to samo. Tak mi się przynajmniej wydaje, bo nie wierzę, że by on jej wypominał to jak wygląda.
A mi sie wydaje, ze wlasnie o to chodzilo. Pozniej Abby powiedziala "Jakos w nocy ci sie podobam", wiec... chyba wlasnie chodzilo oto :p
a mnie sie wydaję, ze Ci, którzy rzucają sie o słowa Abby do Luki boirą to zbyt dosłownie. Moim zdaniem, ona chciała mu uswiadomic, ze on dalej żyje przeszłoscią... o! i tyle :P
carter to fajnie odpowiedział na tekst "schyl sie" - "tak bez gry wstepnej?";DDD
w ogóle fajne bylo z tym "ze no przeciez zabilismy mu rybke" - "no to ja dzwonie do tego adwokata";DDD
proszę powiedzcie mi od kiedy(najlepiej tytuł odc)Abby będzie z Carterem!!!proszę!!!!
moim zdaniem w odcinku z dnia 21,02 Luka byl przeslodki i jak powiedzial Abby ze jest sliczna!! on jest cudny!! Ach!! szkoda ze juz nie sa razem:(.
A o co w ogóle chodzi z tą całą Nicole? Ona naprawdę jest z nim w ciąży? Bo kiedy wcześniej emitowali tą serię to nie zwróciłam na to uwagi.